ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 1

ΥΠΑΙΘ / Αποτίμηση – Ερωτηματολόγιο διδακτικής ενότητας με τίτλο «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» κατά το σχολικό έτος 2022-2023

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΥΠΑΙΘ / Αποτίμηση – Ερωτηματολόγιο διδακτικής ενότητας με τίτλο «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» κατά το σχολικό έτος 2022-2023

 

Η διδακτική ενότητα «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» που εισήχθη σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν. 4692/2020 (Α΄ 111) όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 52 του ν. 4807/2021 (Α΄ 96), στο πρόγραμμα σπουδών και στο εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των τύπων σχολικών μονάδων υποχρεωτικής εκπαίδευσης, νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων, έχει ως στόχο τη μεγαλύτερη και πιο ενεργό συμμετοχή των μαθητών/τριών στην εκπαιδευτική διαδικασία και την ανάπτυξη των ήπιων δεξιοτήτων.

Λαμβάνοντας υπόψη την με αρ. πρωτ. 38064/09-06-2023 (ανακοινοποίηση στο ορθό) εισήγηση του ΙΕΠ, προκειμένου να γίνει αποτίμηση της διδακτικής ενότητας Εργαστήρια Δεξιοτήτων, παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι/νες, οι Διευθυντές/τριες των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων και οι Διευθυντές/τριες των Γυμνασίων όλων των τύπων των σχολικών μονάδων, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς που δίδαξαν τη συγκεκριμένη ενότητα, να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο αποτίμησης.

 

Το ερωτηματολόγιο θα διανεμηθεί μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αποσταλεί από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (διεύθυνση αποστολέα [email protected]) με θέμα «Αποτίμηση της διδακτικής ενότητας “Εργαστήρια Δεξιοτήτων” στο πρόγραμμα σπουδών των σχολικών μονάδων υποχρεωτικής εκπαίδευσης, κατά το σχολικό έτος 2022-2023» στη γραμματοθυρίδα κάθε σχολικής μονάδας.

Δημοφιλή!!  Αδιανόητο έγγραφο του Γεν.Γραμματέα απειλεί για χιλιοστή φορά Απεργούς εν μέσω καλοκαιριού

 

Στο μήνυμα θα περιέχεται η διαδικτυακή διεύθυνση του ερωτηματολογίου, η οποία θα είναι μοναδική για κάθε σχολείο. Παρακαλείσθε για τη συμπλήρωσή του εντός του χρονικού διαστήματος από την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023.

 

Ακολουθεί το μήνυμα που έλαβαν τα σχολεία!! / ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ”

Η διδακτική ενότητα «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» που εισήχθη σύμφωνα με τον ν. 4692/2020 και ΥΑ ΦΕΚ 3567/2021 στο εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων υποχρεωτικής εκπαίδευσης, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων, έχει ως στόχο τη μεγαλύτερη και πιο ενεργό συμμετοχή των μαθητών/- τριών στην εκπαιδευτική διαδικασία και την ανάπτυξη και καλλιέργεια ήπιων δεξιοτήτων.

Σε συνέχεια της αποτίμησης της πρώτης εφαρμογής της διδακτικής ενότητας ΕΔ, τα αποτελέσματα της οποίας εξήχθησαν και δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ http://iep.edu.gr/el/anakoinoseis-ergasthria-deksiotiton-menou παρακαλούνται οι προϊστάμενες/οι και Διευθυντές/τριες των Νηπιαγωγείων, οι Διευθυντές/τριες των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων όλων των τύπων των Σχολικών Μονάδων, σε συνεργασία με τους/τις εκπαιδευτικούς που δίδαξαν τη συγκεκριμένη ενότητα, κατά το σχολικό έτος 2022-23, να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο αποτίμησης.

Δημοφιλή!!  Απόφαση Παράτασης της Υποβολής Αιτήσεων για τη 3η Ενεργοποίηση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Έργου SUB.8 (ΟΠΣ ΤΑ 5180858)

Το ερωτηματολόγιο για τη μονάδα σας, είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση: https://yourview.sch.gr/questionary/index.php/632829?token=cjKvagDgaD5DLZP&lang=el
 

Η παρούσα έρευνα υλοποιείται με την Υπηρεσία Διαδικτυακών Ερευνών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου

Ευχαριστούμε πολύ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
TMHMA Α’ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω