pexels rahul 695644

Εθνικό πένθος: Κανονικά πανελλαδικές – προαγωγικές εξετάσεις & ολοκλήρωση των μαθημάτων στα Δημοτικά Σχολεία

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εθνικό πένθος: Κανονικά πανελλαδικές – προαγωγικές εξετάσεις & ολοκλήρωση των μαθημάτων στα Δημοτικά Σχολεία

Λόγω εθνικού πένθους παρακαλούνται όλες οι σχολικές μονάδες που έχουν προγραμματίσει πανηγυρικές εορταστικές εκδηλώσεις να τις αναβάλουν. Αρκεστείτε σε απλές (χωρίς μουσική ) αποχαιρετιστικές εκδηλώσεις.

Ενημέρωση από Διευθύνσεις εκπαίδευσης

 

 

Το Εθνικό Πένθος δεν επηρεάζει τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, των προαγωγικών εξετάσεων και την ολοκλήρωση των μαθημάτων στα δημοτικά σχολεία, ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

“Ο Πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος από σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 21:00, για τα θύματα του σημερινού τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας, με σκέψη και προσευχές σε όλα τα θύματα των αδίστακτων διακινητών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία.

Δημοφιλή!!  Το ΥΠΑΙΘΑ καλεί σε παράνομες πράξεις Δ/ντες Εκπ/σης & μέλη ΠΥΣΠΕ - Να μη το δεχτούν - Θα αντιμετωπιστούν με κάθε νομικό και συνδικαλιστικό μέσο - Κινητοποίηση Υπουργείο Παιδείας

Διευκρινίζεται ότι το τριήμερο Εθνικό Πένθος που κήρυξε σήμερα, Τετάρτη 14/6, ο Πρωθυπουργός θα λήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16/6.

Το Εθνικό Πένθος ΔΕΝ επηρεάζει τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, των προαγωγικών εξετάσεων και την ολοκλήρωση των μαθημάτων στα Δημοτικά Σχολεία”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω