hrakleio krhth port

tourism4all / 2023: Πότε & Πώς να υποβάλετε αίτηση για ένα κουπόνι διακοπών στο tourism4all

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τουρισμός για όλους 2023: tourism4all: Πώς να υποβάλετε αίτηση για ένα κουπόνι διακοπών στο tourism4all

Μετά το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός έρχεται το επόμενο πρόγραμμα που είναι το Τουρισμός για Όλους 2023 2024. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τουρισμός για Όλους 2023 (tourism4all) θα ξεκινήσει από το Υπουργείο Τουρισμού τέλη του μηνα.

Το πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού δημιουργήθηκε και “έτρεξε” για πρώτη φορά το 2020 για να ενισχύσει την εγχώρια τουριστική ζήτηση. Ο “μύθος” των μεγάλων τραπεζικών αποταμιεύσεων των Ελλήνων / Το 72,5% των καταθετών έχει λογαριασμούς έως 1.000 ευρώ!

Τα παιδιά δεν χρειάζεται να είναι εξαιρετικά – Aπλά χρειάζεται να είναι ευτυχισμένα!

Η πλατφόρμα για τον “Τουρισμό για όλους 2023” αναμένεται να ανοίξει τις επόμενες ημέρες. Το tourism4all αναμένεται να δεχτεί αιτήσεις από τους δικαιούχους για οικονομικές διακοπές, χρησιμοποιώντας μια άυλη χρεωστική κάρτα για την πληρωμή ξενοδοχείων και καταλυμάτων. Όπως και πέρυσι, η είσοδος των ενδιαφερομένων θα γίνει σταδιακά, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ.

Όταν ανοίξει η πλατφόρμα για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους 2023”, η είσοδος θα γίνεται με τους κωδικούς του TAXISNet στο vouchers.gov.gr.

Για να λάβει κάποιος επιταγή για τον Τουρισμό για Όλους 2023, θα πρέπει να μην έχει επιλεγεί ως δικαιούχος στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ και της ΔΥΠΑ, ανεξάρτητα από το αν έκανε χρήση του επιδόματος ή όχι. Ως εκ τούτου, η πλατφόρμα θα ανοίξει όταν ολοκληρωθούν οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό.

Ο δικαιούχος μπορεί να χρησιμοποιήσει το δελτίο διακοπών εφάπαξ, αλλά μπορεί να μοιράσει το συνολικό ποσό και να το χρησιμοποιήσει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους με όποιον τρόπο επιθυμεί. Για παράδειγμα, μπορεί να δαπανήσει 50 ευρώ για διαμονή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και να χρησιμοποιήσει τα υπόλοιπα 100 ευρώ για τον ίδιο σκοπό το φθινόπωρο, το χειμώνα, την επόμενη άνοιξη ή στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού. Με αυτόν τον τρόπο, το πρόγραμμα συμβάλλει επίσης στον στόχο της επέκτασης της τουριστικής περιόδου σε δώδεκα μήνες το χρόνο.

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ - Εντός της εβδομάδας αναμένεται η έναρξη των αιτήσεων / αιτήσεις με βάση το ΑΦΜ του δικαιούχου

Το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους 2023” δεν είναι ένα πρόγραμμα με βάση τη μοριοδότηση- αντίθετα, χορηγεί επιταγές κουπονιών διακοπών με κλήρωση σε όσους πληρούν ορισμένα εισοδηματικά κριτήρια και υποβάλλουν αίτηση.

Στους δικαιούχους μπορεί να εκδοθεί μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να μείνουν σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή κατάλυμα στη χώρα που επιλέγουν. Η επιταγή διακοπών το 2022 ήταν 150 ευρώ ανά δικαιούχο και 200 ευρώ για άτομα με αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας 67% ή περισσότερο.

Το νέο παραμύθι του AMBER Alert Europe για τη Διεθνή Ημέρα των Εξαφανισμένων Παιδιών

Πώς να υποβάλετε αίτηση για το tourism4all βήμα προς βήμα:

  • Εισάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και, ειδικότερα, το e-mail και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, τα οποία στη συνέχεια επαληθεύετε.
  • Δηλώνετε ότι δεν έχετε επιλεγεί ως δικαιούχος στο πλαίσιο οποιουδήποτε άλλου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ή προγράμματος εσωτερικής τουριστικής βοήθειας που εφαρμόζεται κατά την ίδια περίοδο. Τα προγράμματα αυτά αναφέρονται ρητά στην πλατφόρμα.
  • Δηλώνετε ότι το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στη χρεωστική κάρτα θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο τον δικαιούχο για την κάλυψη των εξόδων διαμονής του ίδιου και των δικαιούχων του και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε τρίτους.
  • Να δηλώσετε το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της επιλογής σας από το οποίο θα εκδοθεί η κάρτα και να ζητήσετε την έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του ποσού.
Δημοφιλή!!  Απόλυση εκπαιδευτικού μετά από οικογενειακή τραγωδία προκαλεί οργή - Επίδειξη αναισθησίας από τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

 

Πώς εξαργυρώνεται η ψηφιακή επιταγή; Τι γίνεται εάν ο δικαιούχος δεν διαθέτει smartphone για ανέπαφη πληρωμή NFC;

Κάθε άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε σε δόσεις σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα, ανάλογα με το διαθέσιμο υπόλοιπο, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος. Κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης στο πρόγραμμα και ενεργοποίησης της άυλης προπληρωμένης κάρτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε τύπος κινητού τηλεφώνου.

Ωστόσο, μετά την ενεργοποίηση της άυλης προπληρωμένης κάρτας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε τερματικό POS, πρέπει να είναι συνδεδεμένη με τις υπηρεσίες Apple Pay ή Google Pay και να χρησιμοποιείται από smartphone που υποστηρίζει συναλλαγές NFC. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί υποβάλλοντας τα στοιχεία της σε κατάλληλους ιστότοπους παρόχων καταλυμάτων, ακόμη και χωρίς τη χρήση της τεχνολογίας NFC. Μόνο μία άυλη χρεωστική κάρτα μπορεί να εισαχθεί σε κάθε κινητή συσκευή για συναλλαγές!

Ανακύκλωση / Ήρθε η ώρα να διδάξουμε τα παιδιά μας τον τρόπο που θα σώσουν τον πλανήτη μας!!

Η αίτηση για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2023 2024 υποβάλλεται στο https://vouchers.gov.gr/tourism4all

 

Tourism4all | Αίτηση για το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2022»  | Βήμα-Βήμα η Διαδικασία
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω