pollice scaled

Μαθητής συνελήφθη αφού πυροβόλησε καθηγητή με αεροβόλο!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ένας 17χρονος μαθητής επαγγελματικού λυκείου ΕΠΑΛ συνελήφθη επειδή πυροβόλησε έναν καθηγητή με αεροβόλο όπλο στο σχολείο του, στο Μαρκόπουλο Ωρωπού.

Ο έφηβος κατηγορήθηκε για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για τον νόμο περί όπλων, ενώ οι γονείς του συνελήφθησαν για παραμέληση του καθήκοντος εποπτείας ανηλίκου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στις 8:45 το πρωί της Παρασκευής (26 Μαΐου) στο ΕΠΑΛ Μαρκόπουλου Ωρωπού, όπου ο 17χρονος μαθητής της Β’ τάξης του Λυκείου πυροβόλησε απρόκλητα με αεροβόλο πιστόλι έναν 36χρονο δάσκαλο κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος στην αυλή του σχολείου, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο αριστερό πόδι με πλαστική σφαίρα.

Στη συνέχεια ο μαθητής αποβλήθηκε και αποχώρησε με ομόφωνη απόφαση του διδακτικού προσωπικού, ενώ ο καθηγητής μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Ωρωπού, όπου και έδωσε κατάθεση για το περιστατικό.

Δημοφιλή!!  Επέκταση του Επιδόματος Μητρότητας και σε Νέες Κατηγορίες Εργαζόμενων Μητέρων: Ξέχασαν πάλι τις αναπληρώτριες μητέρες

Το αεροβόλο πιστόλι και ένας γεμιστήρας κατασχέθηκαν αφού παραδόθηκαν στις αρχές από τη διεύθυνση του σχολείου ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω