ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Διορισμοί / Γ.Γ. Α. Κόπτσης – Τα ονόματα των διοριστέων για τις θέσεις της Γενικής Εκπαίδευσης θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Γ.Γ. Α. Κόπτσης – Τα ονόματα των διοριστέων για τις θέσεις της Γενικής Εκπαίδευσης θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα!

Διορισμοί / Η ΠΕΑΔ επικοινώνησε με τον ΓΓ γραμματέα Α. Κόπτση ο οποίος αναφέρει για ανακοίνωση ονομάτων την ερχόμενη εβδομάδα!

Βέβαια ο ΠΑΣΑΔ, ο Δ. Μπρατης και το αρμόδιο Τμήμα Διορισμών & Προσλήψεων του Υπουργείου Παιδείας διαφωνούν! ΟΨΟΜΕΘΑ

Ανακοίνωση ΠΕΑΔ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά από επικοινωνία με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας, τον κ. Αλ. Κόπτση πληροφορηθήκαμε πως τα ονόματα των διοριστέων για τις θέσεις της Γενικής Εκπαίδευσης θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Ο ίδιος τόνισε αρκετές φορές πως επικρατούν ιδιαίτερες συνθήκες αυτή την περίοδο (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).
Ελπίζουμε πως το Υπουργείο Παιδείας θα δώσει σύντομα τέλος στην αγωνία των χιλιάδων συναδέλφων αναπληρωτών και θα ανακοινώσει σύντομα τα ονόματα όσων διορίζονται.
Οι μόνιμοι διορισμοί αποτελούν επιτακτική ανάγκη, θα πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο και δεν επιτρέπεται να συγχέονται με πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες!
Από το Δ.Σ.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω