tablet g7f1bf11a9 1920

Project Tailwind / Σημειωματάριο Τεχνητής Νοημοσύνης – Για φοιτητές, συγγραφείς και αναλυτές!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Project Tailwind / Σημειωματάριο Τεχνητής Νοημοσύνης – Για φοιτητές, συγγραφείς και αναλυτές!

Το Tailwind είναι το σημειωματάριό σας με τεχνητή νοημοσύνη αιχμής που βασίζεται στις πληροφορίες που εσείς επιλέγετε και εμπιστεύεστε. Το Tailwind είναι ένα πείραμα που προς το παρόν προσφέρεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Google χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στο Project Tailwind για να κάνει την τήρηση σημειώσεων πιο έξυπνη.

Η Google αναπτύσσει το Project Tailwind, ένα εργαλείο σημειώσεων με τεχνητή νοημοσύνη, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο συνέδριο προγραμματιστών της. Σύμφωνα με τη Google, η ιδέα είναι να τακτοποιεί και να συνοψίζει αυτόματα τις ελεύθερες σημειώσεις ενός χρήστη.

Πώς η τεχνολογία επηρεάζει την εκπαίδευση / Κίνδυνοι & Επιπτώσεις / Συμβουλές για την ορθή χρήση!

Για να χρησιμοποιήσετε το Tailwind – το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω του Labs, του ανανεωμένου κόμβου της Google για πειραματικά προϊόντα – οι χρήστες επιλέγουν αρχεία από το Google Drive. Στη συνέχεια, το Tailwind δημιουργεί ένα ιδιωτικό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση σε αυτές τις πληροφορίες, μαζί με μια εξατομικευμένη διεπαφή που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην ταξινόμηση σημειώσεων και εγγράφων.. Οδηγίες πρόσβασης στο υλικό της πλατφόρμας CINEDU (Δωρεάν Κινηματογραφικές Ταινίες)!!

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων και προυπηρεσίας αναπληρωτών/τριών: Νέα έκδοση!

Ο James Vincent του Verge επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για μια νέα ιδέα. Η εφαρμογή σημειώσεων Notion ξεκίνησε πρόσφατα μια συνιστώσα τεχνητής νοημοσύνης για να γράφει αυτόματα αναρτήσεις σε ιστολόγια, περιγραφές θέσεων εργασίας και άλλα στο στυλ του χρήστη. Αλλού, η κοινότητα ανοιχτού κώδικα εκπαιδεύει διαρρέοντα γλωσσικά μοντέλα στα περιεχόμενα του Google Drive τους.

Αλλά το Tailwind χρησιμεύει επίσης ως demo για το PaLM 2, τον διάδοχο του μεγάλου γλωσσικού μοντέλου PaLM της Google για την κατανόηση και τη δημιουργία πολύγλωσσου κειμένου. Νέος οδηγός ασφάλειας των παιδιών στο Netflix για γονείς!!

Πολλά από τα χαρακτηριστικά του Tailwind τροφοδοτούνται από το PaLM 2 μέσω ενός πρόσφατα εγκαινιασμένου API.

Το Tailwind μπορεί να δημιουργήσει έναν οδηγό μελέτης, για παράδειγμα, επισημαίνοντας βασικές έννοιες και προτείνοντας ερωτήσεις ή ακόμη και δημιουργώντας ένα κουίζ κατανόησης. Το εργαλείο μπορεί επίσης να απαντήσει σε ερωτήσεις φυσικής γλώσσας σχετικά με τις σημειώσεις, αναφέροντας όλες τις πηγές του μέσα στα έγγραφα.

Για ποιον προορίζεται το Tailwind;

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση.

Κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης επί σκηνής, ο Josh Woodward, ανώτερος διευθυντής διαχείρισης προϊόντων της Google, προσδιόρισε έναν αριθμό πιθανών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων φοιτητών, συγγραφέων που γράφουν ένα άρθρο, αναλυτών που εξετάζουν κλήσεις κερδών και δικηγόρων που εξετάζουν μια υπόθεση.

Δημοφιλή!!  AI_ducation Festival: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση | Δωρεάν Εργαστήρια

Turnitin: Λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής & από εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης Chat/Gtp!

Εξου και η προεπισκόπηση, όπως φαίνεται.

Το Tailwind στην τρέχουσα μορφή του μπορεί να μην γίνει ένα ολοκληρωμένο προϊόν – ο Woodward είπε ότι δημιουργήθηκε μέσα σε λίγες εβδομάδες – αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Google σχεδιάζει να παρακολουθεί πώς χρησιμοποιείται για να ενημερώνει τα μελλοντικά της έργα.

Η λίστα αναμονής για το “Project Tailwind” είναι ανοιχτή τώρα για χρήστες με έδρα τις ΗΠΑ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω