Διορισμοί: Πίνακες με διπλά πτυχία & για τον υπολογισμό ανενεργών εκπαιδευτικών!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πίνακες που έχουν δημιουργηθεί από τον συνάδελφο Σάββα Παπαδόπουλο!!

Τρόπος υπολογισμού των “ανενεργών” από πάνω σας (αυτών δηλαδή που δε δούλεψαν καθόλου στην εκπαίδευση φέτος):

 

Διορισμοί: Εκκαθαρισμένοι πίνακες Trust/e-wall – συνταξιοδοτήσεις – ποσοστά κάλυψης της κάθε ειδικότητας και στατιστικά στοιχεία!!

 

Τρόπος υπολογισμού των “ανενεργών” από πάνω σας (αυτών δηλαδή που δε δούλεψαν καθόλου στην εκπαίδευση φέτος):
– Αν γνωρίζετε τη σειρά σας στον οριστικό πίνακα του ΑΣΕΠ:
Πηγαίνετε στον πίνακα “Εκκαθαρισμένοι πίνακες αναπληρωτών” και βρίσκετε ποιος είναι κάτω από εσάς στην 1η στήλη:
Παράδειγμα: Είμαι ΠΕ02, θέση 2794 στους οριστικούς. Ο από κάτω από μένα που υπάρχει σε αυτόν τον πίνακα, είναι ο 2795 κι είναι θέση 139. Άρα από πάνω μου έχω 138 “ανενεργούς”.
Ο πίνακας “Εκκαθαρισμένοι Πίνακες Αναπληρωτών 2022-2023” είναι ο οριστικός πίνακας του ΑΣΕΠ μείον αυτούς που έχουν διοριστεί ΚΑΙ μείον αυτούς που έχουν δουλέψει φέτος αναπληρωτές. Άρα έχει μέσα ΜΟΝΟ όσους ΔΕΝ έχουν δουλέψει φέτος. Από εκεί βλέπετε πόσοι που βρίσκονται από πάνω σας στους πίνακες δε δούλεψαν φέτος καθόλου και μπορούν ενδεχομένως να θεωρηθούν “ανενεργοί”, άρα ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να μην κάνουν αίτηση και για διορισμό. Αν έχετε δουλέψει φέτος ως αναπληρωτές, ΔΕ θα είστε σε αυτόν τον πίνακα.
– Αν δε γνωρίζετε τη σειρά σας στον οριστικό πίνακα, τότε πρώτα ανοίγετε τον πίνακα “Γενική Αγωγή – Εκκαθαρισμένοι Πίνακες 2022-2023″(η 2η στήλη σε αυτόν τον πίνακα είναι η θέση σας στην ειδικότητα σας αφού έχουν αφαιρεθεί όλοι οι διορισμοί που έχουν γίνει από το 2020 μέχρι σήμερα), βρίσκετε τον εαυτό σας και τη θέση σας στον οριστικό πίνακα (1η στήλη) και μετά ακολουθείτε τα παραπάνω βήματα:
Ο πίνακας “Γενική Αγωγή – Εκκαθαρισμένοι Πίνακες 2022-2023” είναι ο οριστικός πίνακας του ΑΣΕΠ μείον αυτούς που έχουν διοριστεί. Άρα έχει τους ΠΑΝΤΕΣ μέσα που ΔΕΝ έχουν διοριστεί. Από εκεί βλέπετε την πραγματική θέση σας όταν αφαιρεθούν αυτοί που έχουν διοριστεί ήδη. Άρα εδώ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ.
Χρήσιμος επίσης πίνακας με αυτούς που έχουν και 2ο πτυχίο και μπορεί να επιλέξουν να διοριστούν εκεί:
Σημείωση: Έχουν αφαιρεθεί από τον πίνακα “Εκκαθαρισμένοι Πίνακες Αναπληρωτών 2022-2023” όσοι έχουν προσληφθεί σε οποιαδήποτε ειδικότητα κι από τον πίνακα “Γενική Αγωγή – Εκκαθαρισμένοι Πίνακες 2022-2023” όσοι έχουν διοριστεί σε οποιαδήποτε ειδικότητα (δηλαδή αν ένας έχει διοριστεί ως ΠΕ70 κι ήταν και στους πίνακες των ΠΕ02, έχει αφαιρεθεί κι από εκεί)
Σημείωση: Αν δεν το ανοίγει, ανοίξτε το από υπολογιστή.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω