trikala

Εικόνες ντροπής: Έφτιαξαν γέφυρα με πάγκους για να βγάλουν τα νήπια από το σχολείο!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τριτοκοσμικές εικόνες καταγράφηκαν Δευτέρας στα Τρίκαλα

 

Οι μαθητές στο 31ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων αναγκάστηκαν να βγουν από το σχολείο περπατώντας σε πάγκους

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, τα νερά της βροχής, κύκλωσαν το 31ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων που μοιράζεται το ίδιο προαύλιο με το 3ο Γυμνάσιο της πόλης, με τα νήπια να μην μπορούν να βγούνε από το σχολείο για να τα παραλάβουν οι γονείς τους και να πάνε σπίτι τους με ασφάλεια και …στεγνά.

Παλιά και χωρίς αντισεισμικούς ελέγχους πολλά σχολεία στην Ελλάδα – Θέλουμε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία!! Αυτά είναι τα “αξιολογημένα σχολεία” της κυρίας Κεραμέως…

Την υπόθεση ανέλαβαν οι εκπαιδευτικοί αλλά και μαθητές του Γυμνασίου που βοήθησαν την κατάσταση, στήνοντας γέφυρα με τα παγκάκια του νηπιαγωγείου και περνώντας τα νήπια προς την έξοδο.

 

Δημοφιλή!!  Νέες μη αναστρέψιμες παθήσεις – Τέλος στην επαναξιολόγηση από το ΚΕ.Π.Α.
Τριτοκοσμικές εικόνες στα Τρίκαλα:Έφτιαξαν γέφυρα με πάγκους για να βγάλουν τα παιδιά από το σχολείο

 

Ε.Ε.: Κατευθυντήριες γραμμές για διδάσκοντες και εκπαιδευτικούς – Aντιμετώπιση της παραπληροφόρησης και προώθηση του ψηφιακού γραμματισμού!!

 

Απολογισμός της επιτροπής LIBE για την Δικαιοσύνη, τον δημοκρατικό έλεγχο, την Ισότητα, το κράτος δικαίου και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα!!

 

 

Trikala trikala1 trikala

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω