e-Επιμόρφωση: Πρόσκληση Στελέχωσης Προγραμμάτων Επιμόρφωσης Β2 – Δημοσίευση Απόφασης Αποδοχής Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης για σύναψη συμβάσεων έργου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δημοσιεύθηκε η Απόφαση αποδοχής αποτελεσμάτων αξιολόγησης προτάσεων για σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (Π75_01/02/2023).

Ακολουθεί τις επόμενες ημέρες η διαδικασία οριστικής έγκρισης του καταλόγου των προγραμμάτων επιμόρφωσης της 2ης περιόδου επιμόρφωσης Β2 επιπέδου ΤΠΕ και των στοιχείων ανάθεσης συμβάσεων προς το προσωπικό που θα τα στελεχώσει (Επιμορφωτές, Συντονιστές και Τεχνικούς Υπεύθυνους).

Το πλήρες κείμενο της Απόφασης είναι διαθέσιμο, μέσω του Πληροφοριακού συστήματος (MIS) της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ)/ Β΄ κύκλος», https://e-pimorfosi.cti.gr/, ΕΠ ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ, ΕΣΠΑ 2014-2020, στους δικαιούχους εκπαιδευτικούς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον στο πλαίσιο της παραπάνω πρόσκλησης, με χρήση των προσωπικών τους κωδικών (https://e-pimorfosi.cti.gr/mis/ –> επιλογή Προσκλήσεις -> Πρόσκληση Στελέχωσης Προγραμμάτων Επιμόρφωσης Β2).

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων και προυπηρεσίας αναπληρωτών/τριών: Νέα έκδοση!

 

Τις προσεχείς ημέρες θα ενημερωθούν οι συντελεστές των προγραμμάτων επιμόρφωσης και θα λάβουν οδηγίες προκειμένου να προσκομίσουν τα αναγκαία δικαιολογητικά για την κατάρτιση και υπογραφή των συμβάσεων τους.

 

Το gov.gr – Τώρα και στο Viber

 

Τι είναι τα cookies και σε τι χρησιμεύουν; Πληροφορίες που όλοι οι χρήστες του internet πρέπει να ξέρουν…

 

Fake News: Ποιοι μπορεί να ξεγελαστούν – Μάθετε πώς να προστατεύεστε!

 

Φοιτητές χρησιμοποιούν για σκονάκια στις εξετάσεις λογισμικά Τεχνητής Νοημοσύνης AI

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω