a 1

Κ. Μάλαμα : Μνημειώδης και περίεργη η γραφειοκρατική αναλγησία του Υπουργείου Παιδείας σε σχέση με τα λάθη του συστήματος “Έπαφος”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ 

Κ. Μάλαμα : Μνημειώδης και περίεργη η γραφειοκρατική αναλγησία του Υπουργείου Παιδείας σε σχέση με τα λάθη του συστήματος “Έπαφος”.

Το βίντεο της συζήτησης διαθέσιμο εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=yJJq4Zy05cM

Συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση της Κυριακής Μάλαμα προς το Υπουργείο Παιδείας σε σχέση με τη δυσλειτουργία του συστήματος “Έπαφος”, εξαιτίας της οποίας αποκλείονται υποψήφιοι από τις κρίσεις διευθυντών σχολικών μονάδων. Η Κυριακή Μάλαμα ανέπτυξε το πρόβλημα που έχει προκύψει με την εν υπηρεσία διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Αφύτου Χαλκιδικής, η οποία για ασήμαντο σφάλμα παραδρομής δεν μπόρεσε να καταθέσει την υποψηφιότητα της. Όπως τόνισε η Κυριακή Μάλαμα, το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι το μόνο καθώς, σε συνέχεια της κατάθεσης της σχετικής κοινοβουλευτικής επίκαιρης ερώτησης, έχει γίνει γνώστης αρκετών ακόμα αντίστοιχων περιπτώσεων. Η Κυριακή Μάλαμα κάλεσε την ηγεσία του Υπουργείου να δώσει την δυνατότητα θεραπείας αυτών των σφαλμάτων, ώστε να μπορέσουν οι υποψήφιοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους.

Δημοφιλή!!  ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΔΕ

 

Προς γενική έκπληξη όλων, η υφυπουργός Παιδείας εμφανίστηκε γραφειοκρατικά αμετακίνητη, αναφέρθηκε σε δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες, επέδειξε μνημειώδη ακινησία σε σχέση με ένα τόσο απλό ζήτημα, ενώ έψεξε τους εκπαιδευτικούς που, είτε εκ παραδρομής, είτε επειδή η πλατφόρμα δεν παρέχει βέλτιστο περιβάλλον χρήσης, δεν “κλίκαραν” ένα κουτάκι. Αυτή η συμπεριφορά παραπέμπει συνολικά στην αλαζονική νοοτροπία της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, η οποία θα κριθεί πάρα πολύ αυστηρά στις επερχόμενες εκλογές.

 

Βουλευτή Χαλκιδικής ΣΥΡΙΖΑ
Αν. Τομεάρχη Μακεδονίας – Θράκης ΣΥΡΙΖΑ
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω