a 1 E-WALL

Κ. Μάλαμα : Μνημειώδης και περίεργη η γραφειοκρατική αναλγησία του Υπουργείου Παιδείας σε σχέση με τα λάθη του συστήματος “Έπαφος”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ 

Κ. Μάλαμα : Μνημειώδης και περίεργη η γραφειοκρατική αναλγησία του Υπουργείου Παιδείας σε σχέση με τα λάθη του συστήματος “Έπαφος”.

Το βίντεο της συζήτησης διαθέσιμο εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=yJJq4Zy05cM

Συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση της Κυριακής Μάλαμα προς το Υπουργείο Παιδείας σε σχέση με τη δυσλειτουργία του συστήματος “Έπαφος”, εξαιτίας της οποίας αποκλείονται υποψήφιοι από τις κρίσεις διευθυντών σχολικών μονάδων. Η Κυριακή Μάλαμα ανέπτυξε το πρόβλημα που έχει προκύψει με την εν υπηρεσία διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Αφύτου Χαλκιδικής, η οποία για ασήμαντο σφάλμα παραδρομής δεν μπόρεσε να καταθέσει την υποψηφιότητα της. Όπως τόνισε η Κυριακή Μάλαμα, το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι το μόνο καθώς, σε συνέχεια της κατάθεσης της σχετικής κοινοβουλευτικής επίκαιρης ερώτησης, έχει γίνει γνώστης αρκετών ακόμα αντίστοιχων περιπτώσεων. Η Κυριακή Μάλαμα κάλεσε την ηγεσία του Υπουργείου να δώσει την δυνατότητα θεραπείας αυτών των σφαλμάτων, ώστε να μπορέσουν οι υποψήφιοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους.

Δημοφιλή!!  11ο Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο: Ο Ρόλος του Συνηγόρου του Παιδιού

 

Προς γενική έκπληξη όλων, η υφυπουργός Παιδείας εμφανίστηκε γραφειοκρατικά αμετακίνητη, αναφέρθηκε σε δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες, επέδειξε μνημειώδη ακινησία σε σχέση με ένα τόσο απλό ζήτημα, ενώ έψεξε τους εκπαιδευτικούς που, είτε εκ παραδρομής, είτε επειδή η πλατφόρμα δεν παρέχει βέλτιστο περιβάλλον χρήσης, δεν “κλίκαραν” ένα κουτάκι. Αυτή η συμπεριφορά παραπέμπει συνολικά στην αλαζονική νοοτροπία της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, η οποία θα κριθεί πάρα πολύ αυστηρά στις επερχόμενες εκλογές.

 

Βουλευτή Χαλκιδικής ΣΥΡΙΖΑ
Αν. Τομεάρχη Μακεδονίας – Θράκης ΣΥΡΙΖΑ

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω