Πίνακες εκπαιδευτικών – ΑΣΕΠ: Ενημέρωση για τις επερχόμενες προκηρύξεις Γενικής Αγωγής – ΑΣΕΠ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Νέοι Πίνακες Αναπληρωτών: Ενημέρωση για τις επερχόμενες προκηρύξεις Γενικής Αγωγής – ΑΣΕΠ – Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουάριου αρχίζουν οι Αιτήσεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ απάντησε για τις προκηρύξεις, οτι καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων θα είναι τέλος Φεβρουαρίου, με αρχές Μαρτίου (βλέπουμε να πιάνει το πρώτο 15θημερο Μαρτίου εμείς).
Ανατρέχοντας στις προηγούμενες προκηρύξεις, τόσο της γενικής 2019, όσο και της ειδικής πρόσφατα, βλέπουμε ότι από τη μερα έκδοσης της προκήρυξης έως τη λήξη των αιτήσεων μεσολαβούν περίπου 35 ήμερες (do your math).

Καθώς πλησιάζουμε στο να ξεκινήσουν αιτήσεις για πίνακες εκπαιδευτικών να θυμίσουμε 2-3 πραγματάκια:

Οι πίνακες θα χρησιμοποιηθούν για προσλήψεις αναπληρωτών και διορισμούς μονίμων για τα επόμενα χρόνια.
Η διαδικασία αποτελείται από δύο μέρη: α) Κατάθεση αίτησης στο ΑΣΕΠ β) (Ηλεκτρονική) Κατάθεση δικαιολογητικών στο opsyd. Θα δοθούν ξεχωριστές ημερομηνίες για το κάθε μέρος της διαδικασίας.
Για να αποφευχθεί το πρόβλημα που προέκυψε το 2019 με το παράβολο, η διαδικασία δεν θα μπορεί να προχωρήσει αν δεν έχει πληρωθεί ΠΡΩΤΑ το παράβολο.
Η Επιμόρφωση Α.Ε.Ι. ή άλλου φορέα του δημόσιου τομέα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, διάρκειας τουλάχιστον τριακοσίων (300) ωρών που πραγματοποιήθηκε σε χρονικό διάστημα τουλάχιστον επτά (7) μηνών μοριοδοτείται με δύο (2) μονάδες και μάλλον είναι ο πιο “εύκολος” τρόπος να πάρει κάποιος +2 μόρια αν δεν τα έχει ήδη. Δεν θα μοριοδοτηθεί επιμόρφωση πλέον της πρώτης.
Στα περισσότερα γνωστά πιστοποιητικά ξένων γλωσσών ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.

Χιλιάδες είναι οι εκπαιδευτικοί περιμένουν το άνοιγμα των πινάκων για να μπορέσουν να προσθέσουν τυχόν πρόσθετα προσόντα που έχουν αποκτήσει την τελευταία τριετία

  • Με το άνοιγμα των πινάκων οι εκπαιδευτικοι θα μπορούν:
  • Να συμμετάσχουν στην προκήρυξη νέοι εκπαιδευτικοί που αποφοίτησαν πρόσφατα
  • Να προσθέσουν τα «προσόντα» που έχουν αποκτήσει ώστε να «ανέβουν» στον πίνακα μοριοδότησης
  • Να ενταχθούν και να διδάξουν ξανά στα σχολεία, σε περίπτωση που είχαν αποκλειστεί λόγω λάθους, από τους πίνακες που είναι σε ισχύ
Δημοφιλή!!  1ΓΒ/2024 : Έκδοση Προκήρυξης ογδόντα δύο (82) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.)

Άρθρα που αφορούν την προκήρυξη ΕΑΕ και τα ιδια θα ισχύουν και για τη γενική αγωγή

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Μάριος Μαγιολαδίτης

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακά διπλώματα στα Θεμέλια της Πληροφορικής (Παν. Κρήτης) και την Ειδική Αγωγή (Παν. Λευκωσίας - Παν. Πατρών) είναι διαχειριστής της σελίδας(Εκπαιδευτικοί Βθμιας (ΓΕΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης) και πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Κύλιση προς τα επάνω