FlsuHpOX0AIpzO8

Μπεγερίν: «Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πληρώνουμε περισσότερους φόρους, να βοηθήσουμε την κοινωνία»!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Έκτορ Μπεγερίν, έσπευσε να κατακρίνει τον τρόπο ζωής των ποδοσφαιριστών στο σήμερα, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως οι ίδιοι θα έπρεπε να πληρώνουν περισσότερους φόρους προκειμένου να βοηθήσουν την κοινωνία.

Τα κάνουμε όλοι μας: Συνηθισµένα λάθη σε αρχαΐζουσες και λόγιες εκφράσεις

Δικαστική απόφαση: Αν κάνεις προσβλητικές αναρτήσεις (βρίζεις) μέσω κοινωνικών δικτύων έρχονται ποινές!!

Συγκεκριμένα μιλώντας στην «Ara» ανέφερε:

«Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο στις μέρες μας είναι το ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Νιώθω τυχερός που το κάνω αυτό τόσα χρόνια και είμαι σε μια οικονομικά ευνοϊκή θέση που μου επιτρέπει να απολαμβάνω αυτά που επιθυμώ. Οι ποδοσφαιριστές όμως θα έπρεπε να πληρώνουμε περισσότερους φόρους. Βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση. Έχουμε κάνει θυσίες και έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε εδώ, όμως οφείλουμε να θυμόμαστε από που ερχόμαστε… να βοηθήσουμε την κοινωνία στο να αποκτήσει μια σταθερότητα»

«Προέρχομαι από μια οικογένεια που υπήρχαν μήνες όπου έπρεπε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να φάμε. Συνεχίζω να ζω με τέτοιους ανθρώπους, με φίλους και την οικογένεια μου. Οι παίκτες έχουμε αρχίσει και γινόμαστε απάνθρωποι, καταλαβαίνω όμως τους συναδέλφους μου που θέλουν να ζουν αλλιώς».

 

sport-fm
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω