kairos kakokairia

Καιρός: κακοκαιρία «Άριελ» – Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από την ΕΜΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αναμένεται να εκδώσει σε λίγη ώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, τα έντονα φαινόμενα θα σαρώσουν τη χώρα κυρίως την Τετάρτη, ενώ οι μετεωρολόγοι έχουν ήδη προειδοποιήσει για διήμερη κακοκαιρία μέχρι και την Πέμπτη.

Η κακοκαιρία πήρε το όνομα «Άριελ»

 

 

 

Επιδεινώνεται από το βράδυ της Τρίτης ο καιρός με κακοκαιρία σε σχεδόν όλη τη χώρα, όπως προβλέπει στην έκτακτη πρόγνωσή του ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας,  θα είναι ισχυρές βροχές, έντονες καταιγίδες και δυνατοί άνεμοι.

 

Α. Από τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης (29-11-2022) και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022) θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη.

Β α) Από το πρωί της Τετάρτης (30-12-2022) μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022) θα επηρεαστούν το βόρειο Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η Ήπειρος, η Κρήτη (κυρίως η δυτική και η νότια), και βαθμιαία η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Κυκλάδες, η Εύβοια και οι Σποράδες.

Δημοφιλή!!  Η Πραγματική Ζωή ενός αθλητή - Η Ψευδαίσθηση της Δόξας: Τι Συμβαίνει Όταν Σβήνουν τα Φώτα των Γηπέδων

β) Από το μεσημέρι της Τετάρτης (30-12-2022) μέχρι το βράδυ της Πέμπτης(01-12-2022) θα επηρεαστούν η ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022) μέχρι το βράδυ θα επηρεαστεί και η Θράκη.

Γ. Από το απόγευμα της Πέμπτης (01-11-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση στις περισσότερες περιοχές, αλλά θα συνεχίσουν να επηρεάζουν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι και το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

 

Γεωγραφικά διαμερίσματα με τα πιο έντονα φαινόμενα

  • Κεντρικό και νότιο Ιόνιο
  • Πελοπόννησος κυρίως τα παράλια αυτής
  • Στερεά συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής
  • Εύβοια
  • Θεσσαλία – Σποράδες
  • Κυκλάδες
  • Χαλκιδική
  • Ανατολική Μακεδονία – Θράκη
  • Ανατολικό και βόρειο Αιγαίο
Δημοφιλή!!  Αδιανόητη Εκμετάλλευση Εργαζομένων: Εργοδότρια στην Πάρο Ζήτησε από Μητέρα να Δουλέψει και η Ανήλικη Κόρη της

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω