Ενημέρωση για ορκωμοσία εκπαιδευτικών που αδυνατούν να παρουσιαστούν στην διεύθυνση τοποθέτησης τους (εγκυες, αδειες λοχείας, νοσουντες covid και λοιπά θέματα υγείας)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Έγγραφο ΥΠΑΙΘ για κατηγορίες 

 

Πέρυσι στις κατηγορίες αυτές εγινε μια διευκόλυνση να ορκιστούν στις διευθύνσεις του τοπου κατοικίας τους.

Ελπίζουμε να μην πρωτοπορεί μόνο η διεύθυνση Ηλείας και να υπάρχει κεντρική οδηγία για ολα οσα αναφέρει παρακάτω στην ανακοίνωση της η διεύθυνση Ηλείας, αναμένουμε σύντομα να ενημερωθεί η σελίδα όλων των διευθύνσεων αν δεν εχει γίνει ακόμη!!

 

ΦΕΚ 14/12/22: “Προαιρετική” Δωρεάν σίτιση και καταλύματα για Αναπληρωτές εκπαιδευτικούς & ΕΕΠ/ΕΒΠ από τους Δήμους

Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί που αδυνατούν να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Π.Ε. Ηλείας, για σοβαρούς λόγους υγείας είτε λόγω εγκυμοσύνης, λοχείας, οφείλουν να παρουσιαστούν σε Διεύθυνση Π.Ε. ή Δ.Ε., αντίστοιχα, πλησίον του τόπου κατοικίας τους, προκειμένου να ορκιστούν και να αναλάβουν υπηρεσία.

Δημοφιλή!!  Επανέναρξη Συστήματος για Αποσπάσεις και Επανεξετάσεις - Εντός της ημέρας 

 

Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων αυτών, στην αρμοδιότητα και στη διακριτική ευχέρεια των οποίων έγκειται η όλη διαδικασία, αφού προβούν στον έλεγχο της νομιμότητας των δικαιολογητικών των ανωτέρω εκπαιδευτικών, υποχρεούνται να αποστείλουν άμεσα το πρωτόκολλο ορκωμοσίας, την πράξη ανάληψης υπηρεσίας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Π.Ε. Ηλείας,. όπου διορίσθηκαν οι παραπάνω εκπαιδευτικοί, ενημερώνοντας παράλληλα και τη Διεύθυνση Διορισμών Προσλήψεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω