ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ Β΄ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Β΄ΑΘΗΝΑΣ)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αντιπροσωπεία του  Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»  και γονείς από τον σύλλογο Γονέων του 10ου Δημοτικού σχολείου Ν.Ιωνίας πραγματοποιήσαμε  παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας την Τετάρτη 11/5 εκφράζοντας  την έντονη αντίθεσή μας στην Υπεύθυνη  εκπαιδευτικών θεμάτων για την αναγκαστική μετακίνηση μαθητών από σχολείο σε σχολείο (και μάλιστα εκτός των ορίων του  δήμου που ανήκει η σχολική μονάδα).

            Στη συνάντηση  από την πλευρά του Συλλόγου μας καταγγέλθηκε το γεγονός ότι οι ενέργειές τους έχουν ως συνέπεια τη μείωση των τμημάτων κατά τη νέα σχολική περίοδο 2022-23, το στοίβαγμα των μαθητών σε 25άρια τμήματα (χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών) και την ταλαιπωρία των οικογενειών με την ανατροπή του επαγγελματικού και οικογενειακού προγραμματισμού τους.

Δημοφιλή!!  Απόφαση της 93ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ για την Αντιμετώπιση της Αξιολόγησης των Ν. 4692/2020 και 4823/2021

Επιπλέον επισημάναμε ότι  τα  οργανικά  κενά που δημοσιεύτηκαν από τη Β΄Δ/νση  δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως φαίνεται ο αριθμός τους έχει άμεση σχέση με τις νέες εγγραφές και τις μειώσεις τμημάτων, γιατί όπως διαπιστώνουμε, όπου συνταξιοδοτούνται εκπαιδευτικοί δε δίνονται στα κενά όλες οι οργανικές θέσεις!!

Καλούμε τους Δ/ντές /ντριες – Προϊστάμενες των σχολείων να  μας στείλουν τα οργανικά κενά όλων των ειδικοτήτων που υπάρχουν στη σχολική τους μονάδα και να  απαιτήσουν και οι ίδιοι/ες  εγγράφως από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας να αναρτηθούν όλα απαιτώντας την  κάλυψή τους  από το μόνιμο προσωπικό που υπηρετεί στην περιοχή μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΙΑΝΑ  ΛΙΑΚΟΥ                                            ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω