Υπουργείο Παιδείας 1024x585 1

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας κ Α. Κόπτση σε σχολικές μονάδες της Π.Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας – Πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, ο  Γενικός Γραμματέας κ Α. Κόπτσης θα επισκεφθεί σχολικές μονάδες του Αγρινίου, Μεσολογγίου και Πατρών, διαφόρων τύπων σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Μετά το πέρας των επισκέψεων, καλούνται οι κ.κ. Διεθυντές/ντριες και Προϊσταμένες/οι όλων των τύπων σχολικών μονάδων της ΠΔΕ Δ Ελλάδας, κι εφόσον το επιθυμούν (δεν είναι υποχρεωτική η είσοδός τους) σε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Γ.Γ. την ίδια ημέρα και από ώρα 13.30-15.00, προκειμένου να γίνει ανταλλαγή σκέψεων.

 

 Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τηλεδιάσκεψη, να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο webex:

 

https://minedu-primary.webex.com/meet/kostasg65.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω