Πλεύρης: Πολύ σύντομα η κατάργηση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι η χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους θα υπάρχει ως σύσταση, ενώ θα παραμείνει η υποχρέωση στους εσωτερικούς.

Τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα με την άρση όλων των περιοριστικών μέτρων ειδικά για τους εμβολιασμένους επανέλαβε μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Όπως είπε σήμερα η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων συνεδριάζει προκειμένου να εισηγηθεί για την άρση της υποχρεωτικότητας χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

“Τουλάχιστον μέχρι τον Φθινόπωρο πάμε σε μια φθίνουσα πορεία της επιδημίας κορονοϊού και για τους εμβολιασμένους θα έχουν αρθεί όλα τα περιοριστικά μέτρα” ανέφερε ο Υπουργός. Εκτίμησε ότι για τους ανεμβολίαστους δεν φαίνεται να υπάρχει το ενδεχόμενο άρσης των περιορισμών.

Δημοφιλή!!  Ο Κόσμος Εφαρμόζει την Τετραήμερη Εργασία, ενώ η Ελλάδα Προωθεί την Εξαήμερη, Γράφουν οι New York Times

Ο κ. Πλεύρης σημείωσε ότι “πάμε για ένα κανονικό Πάσχα και ένα ακόμη πιο κανονικό καλοκαίρι”, ενώ προέβλεψε ότι σταδιακά θα αρθούν και τα περιοριστικά μέτρα για την είσοδο των τουριστών στην Ελλάδα, ενόψει και των διακοπών του καλοκαιριού.

((news247))

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω