Πλεύρης: Πολύ σύντομα η κατάργηση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους

Ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι η χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους θα υπάρχει ως σύσταση, ενώ θα παραμείνει η υποχρέωση στους εσωτερικούς.

Τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα με την άρση όλων των περιοριστικών μέτρων ειδικά για τους εμβολιασμένους επανέλαβε μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Όπως είπε σήμερα η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων συνεδριάζει προκειμένου να εισηγηθεί για την άρση της υποχρεωτικότητας χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

“Τουλάχιστον μέχρι τον Φθινόπωρο πάμε σε μια φθίνουσα πορεία της επιδημίας κορονοϊού και για τους εμβολιασμένους θα έχουν αρθεί όλα τα περιοριστικά μέτρα” ανέφερε ο Υπουργός. Εκτίμησε ότι για τους ανεμβολίαστους δεν φαίνεται να υπάρχει το ενδεχόμενο άρσης των περιορισμών.

Ο κ. Πλεύρης σημείωσε ότι “πάμε για ένα κανονικό Πάσχα και ένα ακόμη πιο κανονικό καλοκαίρι”, ενώ προέβλεψε ότι σταδιακά θα αρθούν και τα περιοριστικά μέτρα για την είσοδο των τουριστών στην Ελλάδα, ενόψει και των διακοπών του καλοκαιριού.

((news247))

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo