Οι Δ/ντες της Απεργίας/Αποχής καταθέτουν ομαδικά τις ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ τους με τους συναδέλφους στο πλευρό τους-Κινητοποιήσεις στις Δ/νσεις Εκπ/σης την Τετάρτη και στο Υπουργείο την Πέμπτη!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι 114 διευθυντές της Απεργίας/Αποχής και σύσσωμο το εκπαιδευτικό κίνημα ΔΕΝ πρόκειται να ανεκτούν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ επιβολή κυρώσεων σε ΑΠΕΡΓΟΥΣ, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των συλλόγων τους.

Θυμίζουμε ότι με έγγραφο του Γεν.Γραμματέα στις 17/2, επιβάλλονται αυτοματοποιημένες κυρώσεις σε Δ/ντες που συμμετείχαν σε νόμιμες Απεργίες των σωματείων τους και δεν κατέθεσαν κείμενα αξιολόγησης.

Σύμφωνα με τους νομικούς των σωματείων, κάτι τέτοιο είναι παντελώς παράνομο και καμία αυτοματοποιημένη ποινή δεν μπορεί να επιβληθεί κατά τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα, πόσο μάλλον μια ποινή για συμμετοχή σε απερργία !

Για αυτό προχωρούν σε όλες τις νομικές ενέργειες για την ΑΚΥΡΩΣΗ των κυρώσεων.

-Πρώτο βήμα την Τετάρτη 2/3 στις 14.00, στις Α/Βαθμιες διευθύνσεις Αν.Αττικής, Δυτ.Αττικής, Α’ , Β’ και Γ’ Αθηνών, όπου οι Δ/ντες με τη συνοδεία των συναδέλφων τους, σε οργανωμένες παραστάσεις διαμαρτυρίας θα καταθέσουν τις ενστάσεις τους υπόψη του ΠΥΣΠΕ.
-Δεύτερο Βήμα την Πέμπτη 3/3, 14.00 στο Υπουργείο Παιδείας, όπου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία καλούν σύλλογοι εκπ/κων, θα κατατεθούν ομαδικά οι Ενστάσεις στο Γεν.Γραμματέα.

Δημοφιλή!!  Απόφαση της 93ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ για την Αντιμετώπιση της Αξιολόγησης των Ν. 4692/2020 και 4823/2021

Οι σύλλογοι εκπ/κων καλούν όλους τους συναδέλφους να παρευρεθούν στο πλευρό των συναδέλφων μας και τονίζουν:
Είμαστε περήφανοι για τους Δ/ντες της Απεργίας/Αποχής!
Κάτω τα χέρια από τους Απεργούς!

Ακολουθούν τα καλέσματα των συλλόγων και η σημερινή ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ για το θέμα που ζητά άμεση ανάκλησή όλων των κυρώσεων:

unnamed

unnamed 2 unnamed 1unnamed 3

‼️ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ⚠️ Παραστάσεις Διαμαρτυρίας με στάση εργασίας-Κατάθεση ενστάσεων για την ΑΚΥΡΩΣΗ των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ κυρώσεων στους Δ/ντές-Δ/ντριες- προϊσταμένες της Απεργίας/Αποχής

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω