Οι Δ/ντες της Απεργίας/Αποχής καταθέτουν ομαδικά τις ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ τους με τους συναδέλφους στο πλευρό τους-Κινητοποιήσεις στις Δ/νσεις Εκπ/σης την Τετάρτη και στο Υπουργείο την Πέμπτη!

Οι 114 διευθυντές της Απεργίας/Αποχής και σύσσωμο το εκπαιδευτικό κίνημα ΔΕΝ πρόκειται να ανεκτούν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ επιβολή κυρώσεων σε ΑΠΕΡΓΟΥΣ, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των συλλόγων τους.

Θυμίζουμε ότι με έγγραφο του Γεν.Γραμματέα στις 17/2, επιβάλλονται αυτοματοποιημένες κυρώσεις σε Δ/ντες που συμμετείχαν σε νόμιμες Απεργίες των σωματείων τους και δεν κατέθεσαν κείμενα αξιολόγησης.

Σύμφωνα με τους νομικούς των σωματείων, κάτι τέτοιο είναι παντελώς παράνομο και καμία αυτοματοποιημένη ποινή δεν μπορεί να επιβληθεί κατά τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα, πόσο μάλλον μια ποινή για συμμετοχή σε απερργία !

Για αυτό προχωρούν σε όλες τις νομικές ενέργειες για την ΑΚΥΡΩΣΗ των κυρώσεων.

-Πρώτο βήμα την Τετάρτη 2/3 στις 14.00, στις Α/Βαθμιες διευθύνσεις Αν.Αττικής, Δυτ.Αττικής, Α’ , Β’ και Γ’ Αθηνών, όπου οι Δ/ντες με τη συνοδεία των συναδέλφων τους, σε οργανωμένες παραστάσεις διαμαρτυρίας θα καταθέσουν τις ενστάσεις τους υπόψη του ΠΥΣΠΕ.
-Δεύτερο Βήμα την Πέμπτη 3/3, 14.00 στο Υπουργείο Παιδείας, όπου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία καλούν σύλλογοι εκπ/κων, θα κατατεθούν ομαδικά οι Ενστάσεις στο Γεν.Γραμματέα.

Οι σύλλογοι εκπ/κων καλούν όλους τους συναδέλφους να παρευρεθούν στο πλευρό των συναδέλφων μας και τονίζουν:
Είμαστε περήφανοι για τους Δ/ντες της Απεργίας/Αποχής!
Κάτω τα χέρια από τους Απεργούς!

Ακολουθούν τα καλέσματα των συλλόγων και η σημερινή ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ για το θέμα που ζητά άμεση ανάκλησή όλων των κυρώσεων:

unnamed Ηλεκτρονική Εκπαιδευτική Ενημέρωση

unnamed 2 Ηλεκτρονική Εκπαιδευτική Ενημέρωση unnamed 1 Ηλεκτρονική Εκπαιδευτική Ενημέρωσηunnamed 3 Ηλεκτρονική Εκπαιδευτική Ενημέρωση

‼️ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ⚠️ Παραστάσεις Διαμαρτυρίας με στάση εργασίας-Κατάθεση ενστάσεων για την ΑΚΥΡΩΣΗ των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ κυρώσεων στους Δ/ντές-Δ/ντριες- προϊσταμένες της Απεργίας/Αποχής

 

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo