Οι Δ/ντες της Απεργίας/Αποχής καταθέτουν ομαδικά τις ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ τους με τους συναδέλφους στο πλευρό τους-Κινητοποιήσεις στις Δ/νσεις Εκπ/σης την Τετάρτη και στο Υπουργείο την Πέμπτη!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι 114 διευθυντές της Απεργίας/Αποχής και σύσσωμο το εκπαιδευτικό κίνημα ΔΕΝ πρόκειται να ανεκτούν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ επιβολή κυρώσεων σε ΑΠΕΡΓΟΥΣ, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των συλλόγων τους.

Θυμίζουμε ότι με έγγραφο του Γεν.Γραμματέα στις 17/2, επιβάλλονται αυτοματοποιημένες κυρώσεις σε Δ/ντες που συμμετείχαν σε νόμιμες Απεργίες των σωματείων τους και δεν κατέθεσαν κείμενα αξιολόγησης.

Σύμφωνα με τους νομικούς των σωματείων, κάτι τέτοιο είναι παντελώς παράνομο και καμία αυτοματοποιημένη ποινή δεν μπορεί να επιβληθεί κατά τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα, πόσο μάλλον μια ποινή για συμμετοχή σε απερργία !

Για αυτό προχωρούν σε όλες τις νομικές ενέργειες για την ΑΚΥΡΩΣΗ των κυρώσεων.

-Πρώτο βήμα την Τετάρτη 2/3 στις 14.00, στις Α/Βαθμιες διευθύνσεις Αν.Αττικής, Δυτ.Αττικής, Α’ , Β’ και Γ’ Αθηνών, όπου οι Δ/ντες με τη συνοδεία των συναδέλφων τους, σε οργανωμένες παραστάσεις διαμαρτυρίας θα καταθέσουν τις ενστάσεις τους υπόψη του ΠΥΣΠΕ.
-Δεύτερο Βήμα την Πέμπτη 3/3, 14.00 στο Υπουργείο Παιδείας, όπου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία καλούν σύλλογοι εκπ/κων, θα κατατεθούν ομαδικά οι Ενστάσεις στο Γεν.Γραμματέα.

Οι σύλλογοι εκπ/κων καλούν όλους τους συναδέλφους να παρευρεθούν στο πλευρό των συναδέλφων μας και τονίζουν:
Είμαστε περήφανοι για τους Δ/ντες της Απεργίας/Αποχής!
Κάτω τα χέρια από τους Απεργούς!

Ακολουθούν τα καλέσματα των συλλόγων και η σημερινή ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ για το θέμα που ζητά άμεση ανάκλησή όλων των κυρώσεων:

unnamed E-WALL

unnamed 2 E-WALL unnamed 1 E-WALLunnamed 3 E-WALL

‼️ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ⚠️ Παραστάσεις Διαμαρτυρίας με στάση εργασίας-Κατάθεση ενστάσεων για την ΑΚΥΡΩΣΗ των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ κυρώσεων στους Δ/ντές-Δ/ντριες- προϊσταμένες της Απεργίας/Αποχής

 

 

Google Play Store badge EN.svg E-WALL
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω
[email protected]

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!

Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Σύντομα θα ολοκληρώσω και το δεύτερο μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Η αφοσίωσή μου στην ανάπτυξη τεχνολογικών μέσων στην εκπαίδευση είναι προφανής, και επιδιώκω να συνδυάσω αυτήν την εμπειρία με την οργανωτική και διοικητική μου κατάρτιση για την ανάπτυξη πιο αποτελεσματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Tα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω