Ανακοίνωση ΣΑΤΕΑ: Σκέψεις και αντιπροτάσεις για την Παράλληλη Στήριξη σχετικά με την ανακοίνωση του κ. Κυμπουρόπουλου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

SATEA

Την Παρασκευή 18/02 ενημερωθήκαμε από τον Ευρωβουλευτή με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυμπουρόπουλο, μέσω της σελίδας που διατηρεί στα social media, ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την υφυπουργό Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, αλλαγές που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στην Παράλληλη Στήριξη.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος πρότεινε να δοθεί η δυνατότητα στους γονείς των παιδιών που δικαιούνται Παράλληλη Στήριξη, αλλά δεν υποστηρίζονται, να υποδείξουν οι ίδιοι συγκεκριμένο άτομο προς πρόσληψη. Η πρότασή του στηρίχθηκε όπως τονίζει, στο γεγονός ότι υπάρχουν διαρκή κενά τα όποια δεν καλύπτονται εξαιτίας της μη προσέλευσης ή άρνησης της θέσεις από τους εκπαιδευτικούς!

Δημοφιλή!!  Μόνιμοι διορισμοί και ίδρυση νέων τμημάτων ένταξης

Η συνέχεια παρακάτω

[pdf-embedder url=”https://e-wall.net/wp-content/uploads/2022/02/Σκέψεις-και-αντιπ.-για-Π.Σ..pdf”]

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω