Voucher 200 ευρώ – Διευκρινήσεις

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Από το ΥΠΑΙΘ διευκρινίζεται πως voucher 200 ευρώ θα λάβουν μόνο όσοι διδάσκουν και έχουν διδακτικό ωράριο στο σχολείο συμπεριλαμβανομένων και των διευθυντών προϊσταμένων των σχολικών μονάδων.

Η χορήγηση από το υπουργείο για αγορά τεχν. εξοπλισμού , αφορά μόνο εκπαιδευτικούς , οι οποίοι διδάσκουν σε δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, μόνιμους και αναπληρωτές.

Οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να αποκτήσουν tablet, laptop ή desktop από τον προμηθευτή της επιλογής τους.

Τα υπόλοιπα Στελέχη Εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικοί που δεν διδάσκουν στην τάξη δεν θα το λάβουν

Δεν θα λάβουν δηλαδή την επιδότηση και οι αποσπασμένοι στα υπουργεία και αρκετός εκπαιδευτικός κόσμος που τα προηγούμενα 2 έτη κράτησαν όρθια την εκπαίδευση με δικά τους μέσα.

Δημοφιλή!!  Νέα καταγγελία κατά του ίδιου διευθυντή εκπαίδευσης από την ΠΟΣΥΠ

Τα στελέχη εκπαίδευσης αποκλείονται από αυτή την παροχή, εκτός και αν ασκούν και διδακτικό έργο.

Εκπαιδευτικοί οι οποίοι είναι αποσπασμένοι σε Βουλευτές, υπουργούς επίσης αποκλείονται.

Βλέπουμε διαχωρισμό και διάκριση των δημοσίων εκπαιδευτικών με του ιδιωτικού τομέα, που δεν θα έχουν τη δυνατότητα επιδότησης.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες εκπαιδευτικών που θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαριστεί από το υπουργείο αν δικαιούνται την επιδότηση, πχ όσοι βρίσκονται σε άδεια ανατροφής, εργάζονται στα ΚΕΔΑΣΥ, γραφεία διεύθυνσης, ΕΕΠ-ΕΒΠ κτλ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω