Σχολεία, Σελφ Τεστ και τηλεκπαίδευση: Τι ισχύει για τα σχολεία που ήταν κλειστά

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Με νέα οδηγία του το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει τι ισχύει για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί , που τα σχολεία τους ήταν κλειστά και θα ανοίξουν αύριο Πέμπτη, θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν Σελφ Τεστ σήμερα Τετάρτη η αύριο, πριν την προσέλευσή τους στην σχολική μονάδα.

Επίσης, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα πρέπει την Πέμπτη να κάνουν το Σελφ Τεστ για να προέλθουν στο σχολείο την Παρασκευή.

Οι μαθητές των οποίων τα σχολεία ήταν και είναι ανοιχτά θα πρέπει να πραγματοποιήσουν το Σελφ Τεστ πριν την αυριανή προσέλευση στο σχολείο.

Για τηλεκπαίδευση τα έχουμε πει αναλυτικά. Από το σπίτι με δικά μας μέσα δεν κάνουμε. Τα σχολεία είναι κλειστά και απροσπέλαστα. Άρα δεν υπάρχει καν ερώτημα. Πήγαν να το περάσουν ετσιθελικά τη Δευτέρα, δεν τους βγήκε..


[pdf-embedder url=”https://e-wall.net/wp-content/uploads/2022/01/I¤I_I_I_I_I-I_I_I_I_I¥II__Self_test_t_t.pdf” title=”_ΤÎ_Î_Î_Î_ΠÎ_Î_Î_Î_ΥΣÎ__Self_test_t_t”]

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω