Σχολεία, Σελφ Τεστ και τηλεκπαίδευση: Τι ισχύει για τα σχολεία που ήταν κλειστά

Με νέα οδηγία του το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει τι ισχύει για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί , που τα σχολεία τους ήταν κλειστά και θα ανοίξουν αύριο Πέμπτη, θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν Σελφ Τεστ σήμερα Τετάρτη η αύριο, πριν την προσέλευσή τους στην σχολική μονάδα.

Επίσης, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα πρέπει την Πέμπτη να κάνουν το Σελφ Τεστ για να προέλθουν στο σχολείο την Παρασκευή.

Οι μαθητές των οποίων τα σχολεία ήταν και είναι ανοιχτά θα πρέπει να πραγματοποιήσουν το Σελφ Τεστ πριν την αυριανή προσέλευση στο σχολείο.

Για τηλεκπαίδευση τα έχουμε πει αναλυτικά. Από το σπίτι με δικά μας μέσα δεν κάνουμε. Τα σχολεία είναι κλειστά και απροσπέλαστα. Άρα δεν υπάρχει καν ερώτημα. Πήγαν να το περάσουν ετσιθελικά τη Δευτέρα, δεν τους βγήκε..


[pdf-embedder url=”https://e-wall.net/wp-content/uploads/2022/01/I¤I_I_I_I_I-I_I_I_I_I¥II__Self_test_t_t.pdf” title=”_ΤÎ_Î_Î_Î_ΠÎ_Î_Î_Î_ΥΣÎ__Self_test_t_t”]

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo