μουσικη

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στα αντικείμενα των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2024-2025

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με την αριθμ. 76909/Ε1/8-7-2024 (ΑΔΑ: Ψ0Ρ146ΝΚΠΔ-ΜΒΟ) Πρόσκληση, καλεί τους ενδιαφερόμενους, εφόσον επιθυμούν να προσληφθούν με ωριαία αντιμισθία στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια με Λ.Τ. Αθηνών, Περιστερίου, Γέρακα, Μεσολογγίου, Αργολίδας, Ηρακλείου Κρήτης, Αμπελοκήπων – Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Κομοτηνής (σε περίπτωση που αυτό λειτουργήσει) για το σχολικό έτος 2024-2025, να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους στα παραπάνω Σχολεία, ως εξειδικευμένοι στα αντικείμενα των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού,

από την Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 11:00. έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 και ώρα 15:00.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα της Δικτυακής Πύλης e-IEP – Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αιτήσεων, Διαχείρισης Προσωπικού και Συνεργατών Ι.Ε.Π. – (https://iep.edu.gr/services/mitroo). Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων θα αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.

Δημοφιλή!!  Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί αποκλείονται από το διορισμό για 3 ημέρες

Οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται για την εξέλιξη της διαδικασίας με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. (www.minedu.gov.gr).

 

Οδηγός δικαιωμάτων, αδειών, διαδικασίων αναπληρωτών 2023

Εκκαθαρισμένοι πίνακες εκπαιδευτικών: Τι πρέπει να προσέξετε

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω