εξέταση

ΑΣΕΠ: Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για εγγραφή στον Κατάλογο Ιδιωτών – Εμπειρογνωμόνων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Στελέχη Δημόσιας Διοίκησης

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για εγγραφή στον Κατάλογο Ιδιωτών -Εμπειρογνωμόνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΕΠ 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΙΔΙΩΤΩΝ-ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ΑΔΑ: 6ΤΘΡ6Η6-7ΦΠ) για την εγγραφή στον Κατάλογο Ιδιωτών-Εμπειρογνωμόνων για τη συμμετοχή τους στις Επιτροπές Επιλογής Στελεχών Δημοσίου, για την επιλογή των οργάνων διοίκησης των νομικών προσώπων της Ομάδας Β΄, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 παρ. 2 του ν. 5062/2023 (Α΄183).

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ στο ΑΣΕΠ συνοδευόμενη από το Βιογραφικό Σημείωμα (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I) αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου  (www.asep.gr Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Πρόσκληση  (Κεφάλαιο Β΄ – Διαδικασία Υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης).

Δημοφιλή!!  Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η 2ΓΔ/2024! Αιτήσεις 25/07 - 08/08/2024

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης.

Αίτηση θεραπείας / Πώς εφαρμόζεται – Τι ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

Για τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων εγγραφής, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών και Διαχείρισης Δεδομένων του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.asep.gr/helpdesk > Δημιουργία Ερωτήματος > Τεχνικές ερωτήσεις. Τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση και τη συμμετοχή σε αυτή οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση (Email: [email protected]).

Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές Ερωτήσεις και τα Εγχειρίδια Χρήσης (Βοήθεια > Συχνές Ερωτήσεις ή Εγχειρίδια Χρήσης) πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.

Δημοφιλή!!  Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η 1ΓΤ/2024! Αιτήσεις 25/07 εως 08/08/24 - Διαδικασία Κατάταξης Εκπαιδευτικών Κατηγορίας Τ.Ε. για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση

Έντυπα ΑΣΕΠ 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω