ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ E-WALL

ΠΑΣΑΝ: Ενημέρωση για Διορισμούς & Πίνακας τελευταίου προσληφθέντα γενική αγωγής ανα περιοχή στην α φάση πρόσληψης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΣΑΝ: Ενημέρωση για Διορισμούς & Πίνακας τελευταίου προσληφθέντα γενική αγωγής ανα περιοχή στην α φάση πρόσληψης

Ακολουθεί η ενημέρωση του ΠΑΣΑΝ οσον αφορά τους επικείμενους διορισμούς και ο πίνακας του τελευταίου προσληφθέντα γενική αγωγής ανα περιοχή στην α φάση πρόσληψης.

“Καλησπέρα σε όλους, στους πίνακες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε την οριστική θέση του τελευταίου προσληφθέντα Γενικής Αγωγής ανά περιοχή στην Α’ φάση πρόσληψης αναπληρωτών.
Όπου υπάρχει . δεν υπήρχαν προσλήψεις στην Α’ φάση στην αντίστοιχη περιοχή. Γίνεται προσπάθεια και για την Β’ φάση αναπληρωτών.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έπειτα από επικοινωνία με το ΥΠΑΙΘΑ έως τέλος της εβδομάδας θα έχουμε νεότερα για την κατανομή των επικείμενων διορισμών. Σύμφωνα, με τις τελευταίες πληροφορίες ο αριθμός των διορισμών θα βασίζεται στις συνταξιοδοτήσεις, με αυξητική τάση.
Ο ΠΑΣΑΝ, συνεχίζει να διεκδικεί να συμπεριληφθούν στους διορισμούς και τα οργανικά κενά που έχουν απομείνει αλλά και να συσταθούν οι νέες οργανικές θέσεις, έπειτα από την πλήρη θεσμοθέτηση την δίχρονης προσχολικής αγωγής.
Κατανοώντας, την αγωνία όλων των συναδέλφων σας συνιστούμε υπομονή και δύναμη. Οποιαδήποτε, διασταυρωμένη και έγκυρη ενημέρωση θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες.”
ΠΑΣΑΝ
Η πληροφόρηση του e-wall λέει οτι δεν έχει  ολοκληρωθεί η κατανομή ακόμη, εφ όσον γνωρίζουμε, δεν έχει κλείσει ο συνολικός αριθμός διορισμών). Οι ανακοινώσεις πάνε για Ιούλιο και οι φήμες για “πετσοκομα” δασκάλων ΠΕ70 δεν ισχύουν!! 2ΓΕ/2023 μέχρι τα μέσα Αυγούστου 2024.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω