banner social

Ημερίδα του ΙΕΠ για τη Φιλοζωία στα Σχολεία – Καλές Πρακτικές!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ημερίδα του ΙΕΠ για τη Φιλοζωία στα Σχολεία – Καλές Πρακτικές!

Το ΙΕΠ σας προσκαλεί σε μία Ημερίδα αφιερωμένη στις σχολικές δράσεις για τη Φιλοζωία!

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Φιλοζωίας 2024 οργανώνουμε μία Ημερίδα παρουσίασης Καλών Πρακτικών από σχολεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. και συμμετείχαν με πρωτότυπες δράσεις στην Πανελλήνια αυτή γιορτή για τα ζώα.

Φέτος, επικεντρωνόμαστε ως επί το πλείστον στα ζώα συντροφιάς και δη στα αδέσποτα, αλλά θα παρουσιαστούν και δράσεις που αναφέρονται στην άγρια πανίδα της χώρας μας. Στόχος όλων των δράσεων είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών για τη βιοποικιλότητα και τις διάφορες μορφές ζωής και η αναγνώριση και ο σεβασμός των δικαιωμάτων των ζώων μέσω της ενεργούς προάσπισής τους.

Δημοφιλή!!  Απόφαση Παράτασης της Υποβολής Αιτήσεων για τη 3η Ενεργοποίηση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Έργου SUB.8 (ΟΠΣ ΤΑ 5180858)

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 ώρες 09:30 – 12:30. Σκοπός είναι η προβολή των δράσεων που υλοποίησαν σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η διάχυση αυτών στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Μπορείτε να συμμετέχετε στην ημερίδα στον παρακάτω σύνδεσμο https://youtube.com/live/cfF4xt9c-CQ?feature=share

ΙΕΠ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω