ΦΑΚΕΛΟΙ E-WALL

Διαδικασία εξειδίκευσης των δράσεων εξοπλισμών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τα Περιφερειακά Προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027 | Να συμπληρωθεί έως την Παρασκευή 17/05/2024

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διαδικασία εξειδίκευσης των δράσεων εξοπλισμών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τα Περιφερειακά Προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027 | Να συμπληρωθεί έως την Παρασκευή 17/05/2024

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ

Χαίρεται, σας αποστέλλουμε σχετικό έγγραφο, για τη διαδικασία εξειδίκευσης των δράσεων εξοπλισμών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τα Περιφερειακά Προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027.

Σε συνέχεια του ως άνω εγγράφου, παρακαλούνται οι Δ/νσεις  Εκπ/σης να συγκεντρώσουν από τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς τους και να αποστείλουν συμπληρωμένο τον επισυναπτόμενο πίνακα, έως την Παρασκευή 17/05/2024 στην Π.Δ.Ε. Δ.Ε.

Τα νέα αιτήματα να αποτυπωθούν ανά σχολική μονάδα( κωδικός σχολείου), λαμβάνοντας υπόψη τον υφιστάμενο εξοπλισμού, όπως έχει καταγραφεί και στην εφαρμογή  “Κτηματολόγιο υποδομών Τ.Π.Ε. των σχολείων» (http://inventory.sch.gr).

Επισημάνουμε το εξής, οι σχολικές μονάδες θα συμπληρώσουν τον πίνακα και θα τον αποστείλουν στις οικείες Δ/νσεις Εκπ/σης.

Ο συγκεκριμένος πίνακας βρίσκεται στο παρακάτω link και καλείστε να το συμπληρώσετε μέχρι την Πέμπτη 16/5/24 στις 12 μμ.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gikLH1HdWvMHbP9Nw6WWV9F_k-51NDXBfyuxU76IOmE/edit?usp=sharing

**ΣΗΜΕΙΩΣΗ**

1) ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ GOOGLE CHROME BROWSER ΜΟΝΟ!!!

2) ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!!

ΕΞΕ-2305-2024-Παροχή οδηγιών για τη διαδικασία εξειδίκευσης των δράσεων …

 

Μεταφορά και κατάργηση αρμοδιοτήτων Σχολικών Επιτροπών / Προκαθορισμένη προκαταβολή στους διευθυντές των σχολείων

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω