ΚΛΕΦΤΗς απάτη

ΥΠΕΣ – Διαρροή 20.000 e-mails / Καταγγελίες περί χειραγώγησης δεδομένων και σκηνοθετημένης διάρρηξης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΥΠΕΣ – Διαρροή 20.000 e-mails / Καταγγελίες περί χειραγώγησης δεδομένων και σκηνοθετημένης διάρρηξης

Η Ευαγγελία Λιακούλη, Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αναφέρει σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων από το Υπουργείο Εσωτερικών και κατηγορεί τη διοίκηση για αδράνεια και αδιαφανείς ενέργειες. Η ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε ότι η διάρρηξη στο γραφείο του Διευθυντή Εκλογών ήταν σκηνοθετημένη, γεγονός που επιβεβαιώνει την καταγγελία της Λιακούλη.

Απαιτείται ανάληψη πολιτικής ευθύνης και πλήρης ενημέρωση για την κατάσταση, ζητώντας από την υπουργό Κεραμέως να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα.

Cisco webex: Ακατάλληλο για τηλεκπαίδευση, κατάλληλο για σεμινάριο της ΑΠΔΠΧ

Η Ευαγγελία Λιακούλη, Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αναφέρει

Το σκάνδαλο της διαρροής των προσωπικών στοιχείων των αποδήμων από το Υπουργείο Εσωτερικών έχει πια λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Κάθε μέρα έρχεται στο φως μια νέα διαρροή, ενώ η Υπουργός κα Κεραμέως παραμένει κρυπτόμενη.

Η αποκάλυψη ότι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η διάρρηξη στο γραφείο του Διευθυντή Εκλογών του ΥΠΕΣ ήταν σκηνοθετημένη και έρχεται “εκ των έσω”, επιβεβαιώνει πλήρως ότι το Υπουργείο Εσωτερικών είναι ένα “ξέφραγο αμπέλι” και τα στοιχεία των Ελλήνων πολιτών βορά στις πολιτικές επιδιώξεις της Κυβέρνησης. Επιβεβαιώνονται επίσης τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαρροή των στοιχείων των αποδήμων επί υπουργίας της κας Κεραμέως, με το Υπουργείο Εσωτερικών να προσπαθεί μέσω του πορίσματός του, να ρίξει τις ευθύνες στους υπαλλήλους του Υπουργείου.

Δημοφιλή!!  Παραστατίδης: "Με πολιτικάντικες ταχυδακτυλουργίες τα προβλήματα της εκπαίδευσης δεν λύνονται"

Η συγκάλυψη των ευθυνών της πολιτικής ηγεσίας που επιχείρησε το Υπουργείο Εσωτερικών, πέφτει στο κενό.

Ζητάμε από την κα Κεραμέως να αναλάβει επιτέλους την πολιτική ευθύνη και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό :

  • Πότε τελικά διέρρευσαν τα στοιχεία των ομογενών μας;
  • Ποιος κρύβεται πίσω από τη «σκηνοθετημένη διάρρηξη» και πώς συνδέονται οι καταγγελίες αυτές με το σκάνδαλο του «email gate»;
  • Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά στο Υπουργείο Εσωτερικών, που έχει καθοριστική σημασία και την απόλυτη ευθύνη για
  • την διασφάλιση της εκλογικής διαδικασίας;

Διαρροή 20.000 e-mails από το Υπουργείο Εσωτερικών:

Ο Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων, Κωνσταντίνος Μενουδάκος, απορρίπτει το πόρισμα του εσωτερικού ελέγχου του υπουργείου και θα διερευνήσει την υπόθεση ανεξάρτητα.

Αυτή η απόφαση θέτει την υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, σε δύσκολη θέση. Το πόρισμα του ελέγχου προτείνει κυρώσεις για τον Διευθυντή Εκλογών, αλλά ο Μενουδάκος δεν το δέχεται, καθώς διαμορφώνει δική του άποψη για τα γεγονότα και τον χρόνο της διαρροής.

Υπάρχουν 300 προσφυγές ομογενών σχετικά με την επιστολική ψήφο, γεγονός που μειώνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων της διασποράς στη διαδικασία. Καθώς το Υπουργείο προσπαθεί να μεταφέρει τις ευθύνες στους υπαλλήλους, η πολιτική ηγεσία βρίσκεται υπό πίεση για να αναλάβει τις ευθύνες της.

Δημοφιλή!!  Ο Κόσμος Εφαρμόζει την Τετραήμερη Εργασία, ενώ η Ελλάδα Προωθεί την Εξαήμερη, Γράφουν οι New York Times

 

ΥΠΕΣ / Ανακοίνωση αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω