ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΑΣΕΠ: 1ΥΓ/2024 / Ποσοστό συμμετοχής στη γραπτή ηλεκτρονική εξέταση Υπηρεσιακών Γραμματέων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΣΕΠ: 1ΥΓ/2024: Ποσοστό συμμετοχής στη γραπτή ηλεκτρονική εξέταση Υπηρεσιακών Γραμματέων

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΓΡΑΠΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ (14) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Υψηλή συμμετοχή στην ηλεκτρονική εξέταση για 14 θέσεις Υπηρεσιακών Γραμματέων

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 διεξήχθη η γραπτή ηλεκτρονική εξέταση για την επιλογή δεκατεσσάρων (14) Υπηρεσιακών Γραμματέων (Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 1ΥΓ/2024 ΑΔΑ: ΨΩΖΚ6Η6-ΓΦΕ)  στα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών, Υγείας, Υποδομών και Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ανάπτυξης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δικαιοσύνης, Πολιτισμού, Μετανάστευσης και Ασύλου, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τουρισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με το άρθρο 36 του ν.4622/2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α΄133), όπως ισχύει.

Δημοφιλή!!  1Γ/2024 : Διεξαγωγή Γραπτής Εξέτασης - Ποσοστό συμμετοχής

Η εξέταση για την ως άνω Πρόσκληση πραγματοποιήθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις της OTEAcademy με τη συμμετοχή 57 υποψηφίων εκ των 61 συνολικά υποψηφίων που είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής και το συνολικό ποσοστό συμμετοχής ανήλθε σε 93,44 %.

Αίτηση θεραπείας / Πώς εφαρμόζεται – Τι ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω