0781ab47 4266 4dde 9fd2 a0260486336c jpg E-WALL

ΙΕΠ / Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων – Προαναγγελία Δημοσίευσης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΙΕΠ / Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων – Προαναγγελία Δημοσίευσης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) ετοιμάζεται να δημοσιεύσει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καλώντας ενδιαφερόμενους (φυσικά πρόσωπα) να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στο “Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων”.

Ποιες κατηγορίες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση:

  • Εν ενεργεία μέλη Δ.Ε.Π.
  • Εν ενεργεία εκπαιδευτικοί, μόνιμοι ή αναπληρωτές, της δημόσιας ή ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Άλλοι επιστήμονες αυξημένων προσόντων (π.χ. ομότιμοι καθηγητές, Ε.Δ.Ι.Π., συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί, ερευνητές)
  • Τεχνικοί Εμπειρογνώμονες (κάτοχοι πτυχίου Πληροφορικής κατά ΑΣΕΠ)
  • Επικουρικοί Εμπειρογνώμονες (κάτοχοι Μεταλυκειακού τίτλου σπουδών ή πτυχίου στη γραφιστική ή στην τεχνολογία γραφικών τεχνών ή σε συναφές αντικείμενο κατά ΑΣΕΠ).
Δημοφιλή!!  ΙΕΠ / Πρόσκληση για Μητρώο Εμπειρογνωμόνων - Υποέργο 1 "Μετασχηματισμός και εμπλουτισμός του ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου"

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα αξιολογηθούν από αρμόδιες τριμελείς Επιτροπές Αξιολόγησης Αιτήσεων (Ε.Α.Α.) των υποψηφίων, οι οποίες θα οριστούν από το Δ.Σ. του Ι.Ε.Π.

ΙΕΠ / Επικαιροποιημένος Οδηγός για την Έγκριση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Δράσεων, Εκπαιδευτικού Υλικού για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και Ερευνών

ΙΕΠ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Προαναγγελία δημοσίευσης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερομένους (φυσικά πρόσωπα) για την ένταξη σε «Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων»

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής θα δημοσιεύσει στο αμέσως επόμενο διάστημα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερομένους (φυσικά πρόσωπα) για την ένταξη σε «Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων».

Δημοφιλή!!  500+ εθελοντές βρήκε το ΙΕΠ / Συνεργασία για την Ενίσχυση των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων

Το Μητρώο Αξιολογητών θα περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες:

Ι. Εν ενεργεία μέλη Δ.Ε.Π.
ΙI. Εν ενεργεία εκπαιδευτικούς, μόνιμους ή αναπληρωτές της δημόσιας ή ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
ΙΙΙ. Άλλους επιστήμονες αυξημένων προσόντων (ενδεικτικά ομότιμους καθηγητές, Ε.Δ.Ι.Π., συνταξιούχους εκπαιδευτικούς, ερευνητές)
ΙV. Τεχνικούς Εμπειρογνώμονες (κατόχους πτυχίου Πληροφορικής κατά ΑΣΕΠ)
V. Επικουρικούς Εμπειρογνώμονες (κατόχους Μεταλυκειακού τίτλου σπουδών ή πτυχίου στη γραφιστική ή στην τεχνολογία γραφικών τεχνών ή σε συναφές αντικείμενο κατά ΑΣΕΠ).

Η Πρόσκληση θα δημοσιευτεί στο πλαίσιο της Πράξης «Συγγραφή, Αξιολόγηση και Ένταξη διδακτικών βιβλίων στο Μητρώο Διδακτικών Βιβλίων και στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Διδακτικών Βιβλίων» (MIS 6010165) στο Πρόγραμμα «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027».

Δημοφιλή!!  ΙΕΠ / Η Εκπαίδευση στην Ελλάδα: Αποφασιστικός παράγοντας για το μέλλον της χώρας

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα εξετασθούν από αρμόδιες τριμελείς Επιτροπές Αξιολόγησης Αιτήσεων (Ε.Α.Α.) των υποψηφίων οι οποίες θα ορισθούν από το Δ.Σ. του Ι.Ε.Π.
Στην ιστοσελίδα (https://iep.edu.gr/el/) και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ι.Ε.Π. θα αναρτάται κάθε σχετική ενημέρωση.

Για την έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, παρατίθενται συνημμένα πρότυπα έγγραφα αιτήσεων και βεβαιώσεων για τις κατηγορίες Ι και ΙΙ, καθώς και υπόδειγμα αίτησης για την κατηγορία ΙΙΙ.

Σχετικά έγγραφα

1. Αίτηση Κατηγορία Ι

2. Αίτηση Κατηγορία ΙΙ

3. Αίτηση Κατηγορία ΙΙΙ

4. Βεβαίωση Κατηγορία Ι

5. Βεβαίωση Κατηγορία ΙΙ

6. Δελτίο τύπου (pdf)

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω