638e5989 c3fd 4ffa ae82 07980b0e2266

1ΔΑ/2023: Πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

1ΔΑ/2023 : 6η Πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών κατηγορίας ΠΕ του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΔΑ/2023

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Γνωστοποιείται ότι αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης (www.ministryofjustice.gr) από την Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού, το Πρόγραμμα και η διαδικασία διενέργειας υγειονομικών εξετάσεων και αθλητικών και ψυχομετρικών δοκιμασιών των υποψηφίων της κατηγορίας ΠΕ για την αριθ. 1ΔΑ/2023 προκήρυξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, τριάντα (30) οργανικών θέσεων του κλάδου ΠΕ Δικαστικής Αστυνομίας του αστυνομικού τομέα της «Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας» του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το άρθρο 11 του ν.5049/2023 (Α΄152). 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω