shane rounce

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΩΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» ΕΩΣ 27/06/24

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΩΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» ΕΩΣ 27/06/24

Η Ομάδα του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων απέστειλε στα μέλη της Ομάδας Εργασίας για την Μάθηση Ενηλίκων – Working Group on Adult Learning – Opening Up Opportunities for All [η οποία λειτουργεί στον πρώτο κύκλο (2021-2025) του στρατηγικού πλαισίου για την ευρωπαϊκή συνεργασία στην εκπαίδευση και την κατάρτιση στον Ευρωπαϊκό Χώρο Εκπαίδευσης] ενημέρωση για τη πραγματοποίησης μιας Δημόσιας Διαβούλευσης για το Ευρωπαϊκό Χώρο Εκπαίδευσης.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διεξάγει επί του παρόντος ενδιάμεση αξιολόγηση της προόδου που έχει σημειωθεί όσον αφορά τη δημιουργία και την ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Χώρου Εκπαίδευσης. Η αξιολόγηση περιλαμβάνει μια σειρά διαβουλεύσεων για τη συλλογή ανατροφοδότησης από διάφορα ενδιαφερόμενα μέρη.

Δημοφιλή!!  Οι ΣΑΕΚ της ΔΥΠΑ στο Παράλληλο Μηχανογραφικό 2024 – 2025

Η Δημόσια Διαβούλευση θα διαρκέσει έως τις 27 Ιουνίου 2024 και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: EUSurvey – Survey (europa.eu).

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω