Screenshot 20240413 162344 Viber E-WALL

Μαζική συμμετοχή στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υπουργείου Παιδείας Μακεδονίας Θράκης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μαζική συμμετοχή στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υπουργείου Παιδείας Μακεδονίας Θράκης

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας στη Μακεδονία και τη Θράκη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή. Η συνέλευση περιλάμβανε αναφορές στο διοικητικό και οικονομικό έργο της προηγούμενης περιόδου, καθώς και τον προγραμματισμό δράσεων για το επόμενο έτος. Η μαζική συμμετοχή υποστήριξε την ενότητα και την αγωνιστικότητα της Ένωσης, ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη για συνεχή αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων των υπαλλήλων στις υπηρεσίες τους.

Εγκαίνια: Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ / Εκπαιδευτικές επισκέψεις για παιδιά όλων των ηλικιών (PIC-VID)

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υπουργείου Παιδείας Μακεδονίας Θράκης

Με μεγάλη επιτυχία, τεράστια συμμετοχή και αγωνιστική διάθεση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12-04-2024 μια από τις μαζικότερες Γενικές Συνελεύσεις της Ένωσης μας σε αίθουσα του ξενοδοχείου LAZART στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Δημοφιλή!!  Πάσχα 2024 / Εορταστικό ωράριο καταστημάτων : Τι πρέπει να γνωρίζετε

Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε περισσότερους από 300 συνάδελφους από όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη δια ζώσης, πάνω από 40 συνάδελφους που συνδεθήκαν μέσω Webex και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δείχνοντας για ακόμη μια φορά εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους τόσο στην Ένωσή μας, όσο και σε εμάς που έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε αυτήν την περίοδο στο τιμόνι της.

Για μια ακόμη φορά ο Διοικητικός Απολογισμός, ο Οικονομικός Απολογισμός, ο Προϋπολογισμός και ο Προγραμματισμός Δράσης για το επόμενο έτος ψηφίστηκαν ομόφωνα. Οι συμμετέχοντες για άλλη μια φορά αγκάλιασαν την Ένωση και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας, αγωνιστικότητας, ελπίδας και αλληλεγγύης προς κάθε κατεύθυνση.

Δημοφιλή!!  Νέα Έκτακτη Προειδοποίηση Καιρού από την ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι έως το μεσημέρι του Σαββάτου

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά, για την στήριξη, την κριτική και τον εποικοδομητικό διάλογο που υπήρξε, σε μια εποχή που ο συνδικαλισμός βάλλεται από παντού, που σωματεία ανάλογου δυναμικού μετα βίας μαζεύουν 30 με 40 άτομα στις Γενικές τους συνελεύσεις, απέδειξαν με την τεράστια συμμετοχή τους ότι υπάρχει και ο υγιής συνδικαλισμός αυτός που εμείς πρεσβεύουμε. Ακόμη ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΕΔΟΘ Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης που μας τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς και το ξενοδοχείο LAZART που μας φιλοξένησε, όπως και το προσωπικό του που βοήθησε στην άψογη διεξαγωγή της.

Η μαζική συμμετοχή όλων σας στη Γενική μας Συνέλευση έδωσε για μια ακόμη φορά την απάντηση σε όλους όσους προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων μας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας ενεργά, τίποτα δεν μας χαρίζεται και το παραμικρό που πετυχαίνουμε γίνεται με πάρα πολύ μεγάλο αγώνα και προσπάθεια.

Δημοφιλή!!  Νέα Έκτακτη Προειδοποίηση Καιρού από την ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι έως το μεσημέρι του Σαββάτου

Το Δ.Σ. της Ένωση μας, με τη βοήθεια και την στήριξη όλων σας, πιστεύοντας βαθιά στις συμμετοχικές και δημοκρατικές διαδικασίες πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, θα συνεχίσει να πορεύεται στον δρόμο του αγώνα μέχρι την επίλυση και του τελευταίου προβλήματος που μας απασχολεί, μέχρι την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στις υπηρεσίες μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος

Ο Γ. Γραμματέας

Νεκτάριος Α. Παπαδάκης

Παναγιώτης Στεφανόπουλος

Συχνές ορθογραφικές αντιπαραθέσεις στην ελληνική γλώσσα!!

milamou: πλατφόρμα ψυχολογικής στήριξης με εθελοντές ψυχολόγους & συμβούλους ψυχικής υγείας

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω