pollice scaled

Γονέας Συνελήφθη για Διατάραξη της Λειτουργίας του Γυμνασίου Καλλονής: Εισέβαλε στο σχολείο φωνάζοντας για τις απουσίες του παιδιού του

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Γονέας Συνελήφθη για Διατάραξη της Λειτουργίας του Γυμνασίου Καλλονής: Εισέβαλε στο σχολείο φωνάζοντας για τις απουσίες του παιδιού του

Σύλληψη γονέα για διατάραξη του Γυμνασίου Καλλονής

Το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου, ένας γονέας συνελήφθη στην περιοχή της Δυτικής Λέσβου για διατάραξη της λειτουργίας του Γυμνασίου Καλλονής. Σύμφωνα με καταγγελία, εισέβαλε στο σχολείο φωνάζοντας για τις απουσίες του παιδιού του, δημιουργώντας εντάσεις και διαταράσσοντας την ομαλή λειτουργία της σχολικής δομής. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.

  • Γονέας συνελήφθη στην Καλλονή της Λέσβου στις 4 Απριλίου 2024, μετά από καταγγελία για διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του Γυμνασίου Καλλονής.
  • Ο συλληφθείς φέρεται να εισέβαλε στο σχολείο φωνάζοντας για τις απουσίες του παιδιού του.
  • Η ενέργεια του γονέα δημιούργησε ένταση και διατάραξε την εκπαιδευτική διαδικασία.
  • Έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για το αδίκημα της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας.
  • Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.
Δημοφιλή!!  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ: Καύσωνας Μέχρι την Παρασκευή, 19 Ιουλίου

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από φαινόμενα βίας και επιθετικότητας που λαμβάνουν χώρα σε σχολεία της Ελλάδας. Η βία στα σχολεία αποτελεί ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Απαιτείται συλλογική προσπάθεια από την οικογένεια, το σχολείο και την κοινωνία για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας στα σχολεία.

ΠΗΓΗ / stonisi.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω