φαινομενα βιασ στο σχολικο περιβαλλον 2

12ο Γενικό Λύκειο Αθηνών: Εκδήλωση – Συζήτηση | Φαινόμενα Βίας στο Σχολικό Περιβάλλον

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

12ο Γενικό Λύκειο Αθηνών: Εκδήλωση – Συζήτηση | Φαινόμενα Βίας στο Σχολικό Περιβάλλον

Ομιλητής: Γ. Νικολαΐδης (Ψυχίατρος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού)

Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα” του Δήμου Αθηναίων

Ημερομηνία & Ώρα: Τρίτη 9 Απριλίου 2024, 12:30

Η σχολική βία αποτελεί ένα ολοένα και αυξανόμενο φαινόμενο, με σοβαρές επιπτώσεις στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Το 12ο Γενικό Λύκειο Αθηνών διοργανώνει μια σημαντική εκδήλωση με θέμα τα φαινόμενα βίας στο σχολικό περιβάλλον. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια ζωντανή συζήτηση, με κύριο ομιλητή τον κ. Γ. Νικολαΐδη, ψυχίατρο και Διευθυντή της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν τα προβλήματα και οι προκλήσεις που σχετίζονται με τη βία στο σχολικό περιβάλλον, καθώς και να ευαισθητοποιηθεί ο κοινός για το θέμα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα” του Δήμου Αθηναίων, την Τρίτη 9 Απριλίου 2024, στις 12:30 το μεσημέρι. Είναι μια ευκαιρία για όλους να συμμετάσχουν και να συμβάλουν στον διάλογο για ένα πιο ασφαλές και υγιές σχολικό περιβάλλον.

Νέα εφαρμογή COSMOTE CHRONOS / Τα σπουδαιότερα μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ζωντανεύουν ξανά στο κινητό σας!

φαινομενα βιασ στο σχολικο περιβαλλον 2

Δωρεάν ebook: Κάνε το Φόβο Φίλο – βασισμένο στο παραμύθι Τυρίνος: Ο κλέφτης φόβων – Του Νικόλαου Σμυρνάκη

Δελτίο Τύπου / 12ο Γενικό Λύκειο Αθηνών

  Tο 12ο ΓΕΛ Αθήνας διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:  ¨Φαινόμενα Βίας στο σχολικό περιβάλλον¨   με ομιλητή τον Γ. Νικολαΐδη

 (Ψυχίατρο, Διευθυντή της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού).

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στο Πολιτιστικό Κέντρο ¨Μελίνα¨

του Δήμου Αθηναίων,  την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 και ώρα 12.30.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω