ae74ef441ed64265b9c340bb234af5fe E-WALL

Η ΔΗΛΩΣΗ για την Απεργία-αποχή και οι στάσεις εργασίας από την ΟΛΜΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η ΔΗΛΩΣΗ για την Απεργία-αποχή και οι στάσεις εργασίας από την ΟΛΜΕ

Αποφάσεις και ψηφίσματα της ΓΣ των Προέδρων των ΕΛΜΕ  

Στην ΓΣ των Προέδρων αποφασίστηκε ομόφωνα η έγκριση της εισήγησης του ΔΣ της ΟΛΜΕ για επαναπροκήρυξη της απεργίας αποχής και την κήρυξη στάσεων εργασίας για τον Απρίλιο, αποφάσεις που το ΔΣ έχει ήδη υλοποιήσει. Το εξώδικο της απεργίας αποχής κατατέθηκε σήμερα Δευτέρα 1/4/2024 και θα είναι σε νόμιμη ισχύ μετά το πέρας τεσσάρων ημερών, δηλαδή  από την Παρασκευή 5/4/2024. Η δήλωση απεργίας αποχής πρέπει να υπογραφεί εκ νέου και να κατατεθεί στο πρωτόκολλο του σχολείου από την Παρασκευή. Η δήλωση είναι η εξής:

Δημοφιλή!!  Μεγάλη η συμμετοχή στην Απεργία/Αποχή, παρά την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων με αστεία νούμερα

 

ΔΗΛΩΣΗ

Με την παρούσα δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην απεργία- αποχή που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ, από κάθε ενέργεια που συνδέεται με το σύστημα αξιολόγησης, το οποίο προωθείται εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και πιο συγκεκριμένα από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τους νόμους 4692/20 και 4823/21 και καθώς και από την Υπουργική Απόφαση 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της» και σχετίζονται με όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα σχετικά με την ατομική αξιολόγηση (συναντήσεις με Συμβούλους Εκπαίδευσης, ενημέρωση ατομικού φακέλου, κατάθεση έκθεσης αυτοαξιολόγησης κ.τ.λ.). (θα τη βρείτε σε pdf … ΕΔΩ)

Δημοφιλή!!  Πρόσκληση Εκπαιδευτικών Β'βάθμιας για Απόσπαση στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του ΥΠΑΙΘΑ

Παιδαγωγική & Διδακτική Επάρκεια (ΠΔΕ) / Οι 5 αποδεκτοί τρόποι απόκτησής!!

 Επιπλέον, κατατέθηκαν προτάσεις για α.Προκήρυξη απεργίας αποχής από τις ΕΛΜΕ, β.24ωρη απεργία στις 5 Απριλίου, γ.48ώρη απεργία στις 16 και 17 Απριλίου, δ.24ωρη απεργία στις 17 Απριλίου και ε.Νέες γενικές Συνελεύσεις, οι οποίες δεν υπερψηφίστηκαν από τους/τις Προέδρους.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ – ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΜΕ!!

 Τέλος, υπερψηφίστηκαν τα παρακάτω 6 ψηφίσματα τα οποία θα βρείτε σε pdf … ΕΔΩ :

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω