ca68d533 1841 4fe4 9ef0 6ec56a74aa80

12χρονος μαθητής στην Αμαλιάδα τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από ποδήλατο – Υποψίες για δολιοφθορά

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

12χρονος μαθητής στην Αμαλιάδα τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από ποδήλατο – Υποψίες για δολιοφθορά

12χρονος μαθητής στην Αμαλιάδα έπεσε από το ποδήλατό του και τραυματίστηκε σοβαρά. Υπέστη κάταγμα στον αγκώνα και τραύμα στο σαγόνι. Νοσηλεύεται σε Παιδιατρική κλινική νοσοκομείου στην Πάτρα. Υπάρχουν υποψίες ότι το ποδήλατο υπέστη δολιοφθορά. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το τιμόνι του ποδηλάτου “λύθηκε” ενώ οδηγούσε.

Σε Παιδιατρική κλινική νοσοκομείου της Πάτρας διακομίστηκε ο 12χρονος μαθητής από την Αμαλιάδα που χθες (19/03) το μεσημέρι έπεσε από το ποδήλατο που οδηγούσε -μόλις λίγα μέτρα μακριά από το 2ο Γυμνάσιο- και χτύπησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iliaenimerosi.gr ο 12χρονος έχει υποστεί άσχημο σπάσιμο στον αριστερό του αγκώνα ενώ φέρει τραύμα και στο σαγόνι του. Κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας -όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο μετά το ατύχημα του- σε νοσοκομείο της Πάτρας όπως και έγινε.

Δημοφιλή!!  Κρίση Στέγασης Εκπαιδευτικών στα Χανιά: Απαγορευτικό Κόστος Διαβίωσης

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν υποψίες ότι το ποδήλατο που οδηγούσε ο 12χρονος υπέστη δολιοφθορά… όπως αναφέραμε και στην χθεσινή πρώτη ενημέρωση υπάρχουν μαρτυρίες για το συμβάν που ανέφεραν πως δεν υπήρξε “συμμετοχή” άλλου οχήματος και ότι το τιμόνι του ποδηλάτου που οδηγούσε ο μαθητής «λύθηκε» ενώ οδηγούσε.

iliaenimerosi

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω