6498edd8 a40c 4d62 9ace 1b7c436eb22a

Υποβολή αιτήσεων για την επιλογή 14 Υπηρεσιακών Γραμματέων σε Υπουργεία

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Υποβολή αιτήσεων για την επιλογή 14 Υπηρεσιακών Γραμματέων σε Υπουργεία

Προθεσμία: 11 Μαρτίου 2024, 14:00

Δικαιούχοι:

  • Τακτικοί δημόσιοι υπάλληλοι ΠΕ ή ΤΕ
  • Αορίστου χρόνου σχέση εργασίας (δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου)
  • Ανήκουν οργανικά σε φορέα της Γενικής Κυβέρνησης (ν. 4270/2014)
  • Πληρούν τα ελάχιστα προσόντα (Κεφάλαιο Α΄)

Διαδικασία:

  • Ηλεκτρονική υποβολή “ΑΙΤΗΣΗΣ-Πίνακα Καταγραφής Ελάχιστων και Αξιολογούμενων Προσόντων” στο ΑΣΕΠ (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση)

Αίτηση θεραπείας / Πώς εφαρμόζεται – Τι ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ (14) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (ΑΔΑ: ΨΩΖΚ6Η6-ΓΦΕ­_ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) για την επιλογή δεκατεσσάρων (14) Υπηρεσιακών Γραμματέων στα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών, Υγείας, Υποδομών και Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ανάπτυξης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δικαιοσύνης, Πολιτισμού, Μετανάστευσης και Ασύλου, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τουρισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με το άρθρο 36 του ν.4622/2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α΄133), όπως ισχύει.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική «ΑΙΤΗΣΗ-Πίνακα Καταγραφής Ελάχιστων και Αξιολογούμενων Προσόντων» συμμετοχής στο ΑΣΕΠ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου  (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  (Κεφάλαια Β΄ και Ε΄).

Δημοφιλή!!  Παρά τις πρόσφατες κυβερνητικές επικρίσεις, το ΑΣΕΠ λαμβάνει βραβείο CRI Pass 2023-2024

Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω Πρόσκληση έχουν οι υπηρετούντες τακτικοί δημόσιοι υπάλληλοι, κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ, με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που ανήκουν οργανικά σε φορέα της Γενικής Κυβέρνησης του αρ. 14 του ν.4270/2014 και που πληρούν τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα (Κεφάλαιο Α΄).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο πλήρες κείμενο της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ το οποίο έχει αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» στο opengov.gr και στις ιστοσελίδες των οικείων Υπουργείων.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ανωτέρω διαδικασία λήγει στις 11 Μαρτίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών & Aνάπτυξης Εφαρμογών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://www.asep.gr/helpdesk > Δημιουργία Ερωτήματος > Τεχνικές ερωτήσεις ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4): τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 και τις αργίες κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00.

Δημοφιλή!!  Προκήρυξη 1ΓΒ/2024 συνολικά ογδόντα δύο (82) θέσεων - Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.asep.gr/helpdesk > Δημιουργία Ερωτήματος > Γενικές διευκρινίσεις ή τηλεφωνικά (2131319100, Επιλογή 2), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές Ερωτήσεις και τα Εγχειρίδια Χρήσης (Βοήθεια → Συχνές Ερωτήσεις ή Εγχειρίδια Χρήσης) πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω