f2ddd45b 4d65 481a 8d77 3a4079f54347 jpg E-WALL

ΙΕΠ / ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ: ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΟΤΗΤΑ – SYNAPSES

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΙΕΠ / ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ: ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΟΤΗΤΑ – SYNAPSES

Ημερομηνία: 29 Φεβρουαρίου 2024

  • 15:00-17:00 (Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση)
  • 17:00-19:00 (Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση)

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής σας προσκαλεί σε διαδικτυακή ενημερωτική δράση για τη Βιώσιμη Πολιτειότητα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου SYNAPSES.

  • Ενημέρωση για την Ακαδημία Εκπαιδευτικών SYNAPSES
  • Παρουσίαση της δεξιότητας της Βιώσιμης Πολιτειότητας
  • Ευκαιρίες κινητικότητας στο εξωτερικό (ERASMUS+)

Διαδικτυακές Ενημερωτικές Συναντήσεις στο Πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «SYNAPSES – ESTABLISHING TEACHER EDUCATION NETWORKS AND COMMUNITIES OF PRACTICE ON TEACHING FOR SUSTAINABILITY CITIZENSHIP»

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής προσκαλεί εν ενεργεία εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των σχολικών μονάδων με εμπειρία στην υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχετικών με θέματα αειφορίας ή/και ενεργού πολιτειότητας, για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής σε διαδικτυακή ενημερωτική δράση για τη Βιώσιμη Πολιτειότητα.

Δημοφιλή!!  Σκληρή κριτική από τους εκδότες για το Πολλαπλό Βιβλίο: Οδηγείται σε φιάσκο

Η δράση διοργανώνεται στις 29/02/24 και ώρα 15:00-17:00 για τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και 17:00-19:00 για τους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η δράση γίνεται στο πλαίσιο του έργο ΣΥΝΑΨΕΙΣ (“SYNAPSES – Establishing Teacher Education Networks and Communities of Practice on Teaching for Sustainability Citizenship, Project: 101102346 — SYNAPSES — ERASMUS-EDU-2022-PEX-TEACH-ACA) το οποίο το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής συμμετέχει ως εταίρος.

Στόχος του Έργου είναι η δημιουργία Ακαδημίας Εκπαιδευτικών για την προώθηση πράσινων δεξιοτήτων και ειδικότερα την ανάπτυξη της Βιώσιμης Πολιτειότητας (sustainable citizenship). Η δεξιότητα της Βιώσιμης Πολιτειότητας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αναγνώριση των προβλημάτων που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή και περιλαμβάνει τη δυνατότητα αναγνώρισης των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών διαστάσεων της, τη δυνατότητα σύνδεσης των τοπικών δράσεων και πρωτοβουλιών με τις παγκόσμιες διαδικασίες και την ικανότητα μετάβασης από την ανάλυση των προβλημάτων στη συστηματική δράση για την κλιματική αλλαγή.

Δημοφιλή!!  ΙΕΠ / Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας: 4η Απριλίου - Καταγραφή Δράσεων

Η Ακαδημία θα προσφέρει ευκαιρίες κινητικότητας στο εξωτερικό (μέσω του Προγράμματος ERASMUS+), επισκέψεων μελέτης σε συνεργαζόμενα σχολεία ή Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καθώς και δυνατότητες συμμετοχής σε μαθήματα ως παρατηρητές, σε συναντήσεις, συνέδρια και διαγωνισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες για το Έργο υπάρχουν κάτωθι:
https://synapses-academies.eu/

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκρονικά από 21/2/2024 και ώρα 15:00 έως 26/2/2024 και ώρα 13:00 εδώ

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω