ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο σχολείων ειδικής αγωγής / ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο σχολείων ειδικής αγωγής / ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Στάση Εργασίας – 12/02/2024

Το ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους και τους ενδιαφερόμενους και τους μαζικούς φορείς να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού προσωπικού του 2ου
ΕΕΕΕΚ Πυλαίας – Χορτιάτη και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, την Δευτέρα 12/2/2024 στις 11:30π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου ενάντια στα σχέδια των αρμοδίων φορέων για την διάλυση τριών ειδικών σχολείων και την υποβάθμιση της Ειδικής Αγωγής.
Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 για το πρωινό πρόγραμμα και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη του ΕΕΠ και ΕΒΠ για το απογευματινό (13.15 – 17.00) .

ΟΔΗΓΟΣ: Το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση

Θεραπευτικό video game για παιδιά με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής (ΔΕΠΥ)

Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω