OG Push Notifications@2x 2 1200x720 1

1ΔΑ/2023 – Οριστικοί πίνακες ΔΕ Δικαστικής Αστυνομίας & Νέα πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

1ΔΑ/2023 – Οριστικοί πίνακες ΔΕ Δικαστικής Αστυνομίας & Νέα πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών

Αναρτήθηκαν στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Δικαιοσύνης (www.ministryofjustice.gr) και του ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες κατάταξης και ο πίνακας απορριπτέων υποψηφίων κατηγορίας ΔΕ για την προκήρυξη 1ΔΑ/2023. Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση 400 θέσεων μόνιμου προσωπικού κατηγορίας ΔΕ στον κλάδο της Δικαστικής Αστυνομίας.  Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου. Αίτηση θεραπείας / Πώς εφαρμόζεται – Τι ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

Νέα πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών:

Αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Δικαιοσύνης (www.ministryofjustice.gr) και του ΑΣΕΠ η νέα ανακοίνωση-πρόσκληση για την υποβολή δικαιολογητικών από τους υποψηφίους κατηγορίας ΔΕ της προκήρυξης 1ΔΑ/2023.
Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση 400 θέσεων μόνιμου προσωπικού κατηγορίας ΔΕ στον κλάδο της Δικαστικής Αστυνομίας.

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΔΑ/2023 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Γνωστοποιείται ότι αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Δικαιοσύνης (www.ministryofjustice.gr) και του ΑΣΕΠ, η Ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαγωνισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την ανάρτηση των οριστικών πινάκων κατάταξης καθώς και του πίνακα απορριπτέων υποψηφίων κατηγορίας ΔΕ, όπως ορίζεται στην προκήρυξη 1ΔΑ/2023 για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, τετρακοσίων (400) θέσεων μόνιμου προσωπικού της κατηγορίας ΔΕ του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας, του αστυνομικού τομέα της «Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας» του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.5049/2023 (Α΄152).

Δημοφιλή!!  Παρά τις πρόσφατες κυβερνητικές επικρίσεις, το ΑΣΕΠ λαμβάνει βραβείο CRI Pass 2023-2024

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.


ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΔΑ/2023 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Γνωστοποιείται ότι αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Δικαιοσύνης (www.ministryofjustice.gr) και του ΑΣΕΠ, η Νέα Ανακοίνωση-Πρόσκληση της Κεντρικής Επιτροπής Διαγωνισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, από τους υποψηφίους, της κατηγορίας ΔΕ της προκήρυξης 1ΔΑ/2023 για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, τετρακοσίων θέσεων (400) θέσεων μόνιμου προσωπικού της κατηγορίας ΔΕ του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας, του αστυνομικού τομέα της «Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας» του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το άρθρο 11 του ν.5049/2023 (Α΄152).

Δημοφιλή!!  Έκδοση Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π. για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Τ.Ε. και Δ.Ε.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω