question mark 1829459 1280

58χρονη λειτουργούσε παράνομο εργαστήριο ελευθέρων σπουδών με έδρα οίκο ανοχής

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

58χρονη λειτουργούσε παράνομο εργαστήριο ελευθέρων σπουδών με έδρα οίκο ανοχής

Μια 58χρονη γυναίκα από την Καβάλα συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς λειτουργούσε παράνομο εργαστήριο ελευθέρων σπουδών με έδρα οίκο ανοχής. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 και πραγματοποιούσε μαθήματα σε επιμέρους τομείς, όπως ψυχολογία, παιδαγωγική και κοινωνιολογία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η συγκεκριμένη εταιρεία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, με παραρτήματα σε διάφορες πόλεις της χώρας, πραγματοποιώντας μαθήματα σε επί μέρους τομείς, όπως ψυχολογία, παιδαγωγική και κοινωνιολογία.

Η συλληφθείς παραβίασε τις ισχύουσες διατάξεις που διέπουν τη λειτουργία των εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών και αφορούν τον τίτλο τους, την αδειοδότησή τους, τις κτηριακές εγκαταστάσεις, αλλά και το διδακτικό προσωπικό τους.

Η γυναίκα, ως διαχειρίστρια και νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρείας, παραβίασε τις ισχύουσες διατάξεις που διέπουν τη λειτουργία των εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών, χρησιμοποιώντας προσχηματικά προσωπικά δεδομένα καθηγητών, για να προσδώσει κύρος στην εταιρεία.

Δημοφιλή!!  ΠΕ11: Αναλογία διορισμών 1:1 - Πιθανή σύσταση νέων οργανικών θέσεων και αύξηση κατά 1 Ώρα στα ωρολόγια προγράμματα / Ανακοίνωση της ΠΕΝΑΦΑ

Σε βάρος της 58χρονης και των δύο συνεργών της σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, λειτουργία εν τοις πράγμασι εργαστηρίου ελευθέρων σπουδών χωρίς αναγραφή του τίτλου και παράβαση νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Οι καλύτερες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για την τάξη – Εξοικονομήστε χρόνο και αυξήστε τη συμμετοχή των μαθητών

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω