GKALUERON jpg

Ισπανία: Πρώτη βουλευτής με σύνδρομο down στην ιστορία της χώρας – Η εκλογή της Γκαλθεράν / Μια σημαντική κατάκτηση για τα άτομα με αναπηρίες

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ισπανία: Πρώτη βουλευτής με σύνδρομο down στην ιστορία της χώρας – Η εκλογή της Γκαλθεράν / Μια σημαντική κατάκτηση για τα άτομα με αναπηρίες

Η Μαρ Γκαλθεράν, μια 45χρονη Ισπανίδα με σύνδρομο down, έγινε η πρώτη βουλευτής με αναπηρία στην ιστορία της χώρας. Η εκλογή της αποτελεί μια σημαντική κατάκτηση για τα άτομα με αναπηρίες και αποτελεί μια υπενθύμιση ότι όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στην κοινωνία, ανεξάρτητα από τις ικανότητές τους.

H 45χρονη Ισπανίδα έγραψε ιστορία, καθώς έγινε το πρώτο άτομο με σύνδρομο Down που εκλέχθηκε σε τοπικό κοινοβούλιο και έγινε βουλευτής.

Μαθησιακές δυσκολίες | Διάγνωση, αίτια , συμπτώματα, αντιμετώπιση και συμβουλές!

Ένας Οδηγός για | Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής υγείας!!

Ο θεσμός της Παράλληλης Στήριξης – Καθήκοντα εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης

Δημοφιλή!!  Μέτρα προστασίας των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τον καύσωνα / ΥΠΕΣ

” Το κοινωνικό σύνολο αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι τα άτομα με σύνδρομο Down έχουν πολλά να προσφέρουν στην κοινωνία. Ωστόσο, ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς”, ανέφερε η Γκαλθεράν σε δήλωσή της στον Guardian.

Εν τέλει, η εκλογή της ήταν μια κατάκτηση. ” Ορισμένοι άνθρωποι δεν καλωσόρισαν το γεγονός ότι είμαι πλέον δημοτική σύμβουλος, αλλά εντάξει, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν όλων των ειδών οι αντιδράσεις. Αυτό που θέλω είναι να προσφέρω στους πολίτες της Βαλένθια και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω”.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω