ΣΚΑΚΙ

Νηπιαγωγός λιποθύμησε – την βρήκε ο γονιός που πήγε να παραλάβει το παιδί του!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πύργος Ηλείας. Αναστάτωση δημιουργήθηκε το πρωί της Πέμπτης, σε νηπιαγωγείο στον Πύργο, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη η νηπιαγωγός.

Σύμφωνα με το patrisnews, γονέας που άργησε να πάρει το παιδί του, μπαίνοντας στην αίθουσα, είδε τη νηπιαγωγό να έχει λιποθυμήσει και το παιδι σε κατάσταση σοκ να κλαίει.

Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τη δασκάλα στο νοσοκομείο Πύργου.

Η νηπιαγωγος είναι καλα στην υγεία της

Δυστυχώς έχουμε φθάσει στο σημείο που εκπαιδευτικοί λιποθυμάνε στο νηπιαγωγείο και δεν υπάρχει ενας ενήλικας να τους βοηθήσει. Να πέφτουν οι σοβάδες από το ταβάνι στα κεφάλια των παιδιών. Αυτό το σχολείο δε χωράει σε πλατφόρμες και ευχολόγια που κάθε τόσο η διοίκηση του ΥΠΑΙΘΑ “προμοταρει” στα ΜΜΕ.

ΩΡΑΡΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ – ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Δημοφιλή!!  Συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ στις 5 Ιουλίου 2024: Μετατάξεις, Αποδεσμεύσεις και Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών

Οι νηπιαγωγοί ΠΕ60 είναι η μόνη ειδικότητα σε όλη την εκπαίδευση που δεν έχουν διάλειμμα μέσα στο διδακτικό τους ωράριο, καθώς τα χαρακτηριστικά και οι ιδιαίτερες ανάγκες της νηπιακής ηλικίας απαιτούν συνεχή και διαρκή επιτήρηση και επαυξημένη προσοχή.

Ο/η Προϊστάμενος/η επιφορτίζεται καθημερινά με διαδικασίες που απαιτούν φυσική παρουσία και ως εκ τούτου δεν μπορεί να έχει ταυτόχρονα και τάξη, καθώς αναγκάζεται να διακόπτει συνεχώς την εκπαιδευτική διαδικασία και να αφήνει τα παιδιά μόνα τους, για να διεκπεραιώνει τη διοίκηση του σχολείου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω