Ενημέρωση από το σύλλογο Πύργου Αρχ. Ολυμπίας για τη διαδικασία της ατομικής αξιολόγησης!

Ενημέρωση για τη διαδικασία της ατομικής αξιολόγησης

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Δια στόματος του Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ στο σχετικό βίντεο-ενημέρωση του Υπουργείου λάβαμε το μήνυμα: Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!

ΦΕΚ Αξιολόγησης: copy paste κριτήρια!! Επαναλήψεις δεικτών δείχνουν το μέγεθος της αυθαιρεσίας και της υποκειμενικότητας της

Δεν απαντάμε τίποτα σε όποιο mail λαμβάνουμε από τη Διεύθυνση και ενημερώνουμε τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια διαδικασία που μαρτυρά την αγωνία της απερχόμενης πολιτικής ηγεσίας, συνεχίζοντας ακόμα και τώρα, σε χρόνο προεκλογικής περιόδου, να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ και να ΕΚΒΙΑΖΕΙ, να «ακυρώνει» ακόμα και τους νόμους που η ίδια ψήφισε, να απαξιώνει τον παιδαγωγικό μας ρόλο, να κάνει τα πάντα για τη δημιουργία εντυπώσεων εις βάρος όλων των εκπαιδευτικών.

Παρατηρούμε αξιολογητές Γενικής Αγωγής να καλούνται να αξιολογήσουν νεοδιόριστους συναδέλφους της Ειδικής του 2020 και της Γενικής τους 2021 και αξιολογητές Ειδικής ΕΒΠ και ΕΕΠ!!!

Είναι απίστευτη η ευκολία του ΥΠΑΙΘ να παραβιάζει την κοινή λογική και των αξιολογητών να αποδέχονται να παραβιάσουν κάθε παιδαγωγική και επιστημονική αρχή.

Ήδη αξιολογητές επικοινώνησαν τηλεφωνικά και ενημέρωσαν ότι θα επισκεφτούν τα σχολεία μας προκειμένου «να γνωρίσουν τους συναδέλφους». Στην πραγματικότητα προσπαθούν να εξασφαλίσουν την πρώτη συνάντηση με τους νεοδιόριστους, γι’ αυτό και τους ξεκαθαρίζουμε ότι απεργούμε – απέχουμε !!!

ΔΟΕ: Βήματα για απεργία / αποχή από την αξιολόγηση – Γνωμοδότηση νομικής συμβούλου για απεργία / αποχή από την αξιολόγηση – Δήλωση συμμετοχής στην απεργία – αποχή

Δεν δεχόμαστε καμία συνάντηση.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ τον Σύλλογό μας και προχωράμε όλοι κι όλες μαζί…

ΜΟΝΙΜΟΙ – ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ… ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

ΔΕΝ μπαίνουμε στη διαδικασία της μεταξύ μας αντιπαράθεσης και αντιδικίας.

ΚΑΘΕ απόφαση – επιλογή είναι αποδεκτή.

Καλούμε τις/τους συναδέλφισσες/ους Διευθύντριες/ντες και Προϊσταμένες/ους να στηρίξουν τους Συλλόγους Διδασκόντων και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Τη ερχόμενη Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μετά από πρόσκληση πολλών μελών μας, προγραμματίζει ενημέρωση για ΟΛΟΥΣ σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης που, αμέσως μετά την τοποθέτηση των Συμβούλων Εκπαίδευσης, ξεκίνησε και στα σχολεία μας.

Με νέο μας μήνυμα θα ενημερωθείτε για τον τόπο και την ώρα της συνάντησης, στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν μέσω zoom και συνάδελφοι, που αναγκάζονται να μετακινούνται καθημερινά (!!!!!!) στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΩΝ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Κι αν οι συνδικαλιστές δεν είναι τελικά ένα μάτσο τεμπέληδες;

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Η Γενική Γραμματέας

Αντωνία Μπρη

Δήμητρα Καραμεσίνη

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo