ΦΕΚ-Σχολεία: Η ημερομηνία λήξης για τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια Δημοτικά – Πότε θα διεξαχθούν οι εξετάσεις!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Υπενθυμίζεται πως, μετά την προκήρυξη των εκλογών για τις 21 Μαΐου, με νέα τροποποιητική απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, άλλαξε η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια.

  • Των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, και Γυμνασίων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η Τρίτη 30 Μαΐου 2023.
  • Των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Λυκείων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων- Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η Πέμπτη 18 Μαΐου 2023.

Μικρές αλλαγές θα ισχύσουν ως προς τη λήξη των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια. Για την Α’ και Β’ Λυκείου οι ενδοσχολικές εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 23 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου και οι απολυτήριες στις 30 Μαΐου. Στα Γυμνάσια οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου. Τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά το έτος λήγει στις 15 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ισχύει αυτή τη στιγμή τα μαθήματα για τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία θα ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου (και αυτό δεν θα αλλάξει).

Δημοφιλή!!  Ο Πιερρακάκης μάχεται με θεούς και δαίμονες για να μας κάνει δώρα έκπληξη - Και μετά θα ξυπνήσουμε

Τι ισχύει για τις Μαθητικές εκδρομές: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές!!

Φυσικά οι Πανελλαδικές εξετάσεις θα γίνουν κανονικά στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί. Λόγω των εκλογών και όπως συνήθως γίνεται τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 19 και τη Δευτέρα 22 Μαΐου, καθώς θα πρέπει να μετατραπούν σε εκλογικά κέντρα.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια, στις 2, 6, 8 και 12 Ιουνίου, ενώ στα ημερήσια και εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια, στις 1, 3, 7, 9, 10, 13, 15 και Ιουνίου. Τέλος στα ειδικά μαθήματα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα είναι  από 17 έως και 29 Ιουνίου.

Έρευνα: H δυσλεξία είναι απαραίτητη για την ανθρώπινη προσαρμοστική επιτυχία

 

Οδηγός αποσπάσεων εκπαιδευτικών 2023 – Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από 6/4/23 έως και 18/4/23

Δημοφιλή!!  Προκήρυξη για πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2024-2025

 

Αναλυτικό Excel με όλα τα οργανικά κενά Μετατάξεων εκπαιδευτικών Α/θμιας / Β/θμιας & ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023

 

Εκλογική άδεια: Τι ισχύει στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα!

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω