Εκτιμήσεις – πληροφορίες και ενημέρωση για τους επερχόμενους διορισμούς!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συμφωνά με πληροφορίες μας, στοχος του ΥΠΑΙΘ είναι η ανακοίνωση της κατανομής να γινει την Παρασκευή, εκτός απροόπτου και όπως γνωρίζουμε εχει πολλά απρόοπτα το ΥΠΑΙΘ με τα χρονοδιαγράμματα, πχ διευθυντές, συμβούλους κτλ!!

 

Ο αριθμός 3772 ταυτίζεται με τον αριθμό των παραιτήσεων (συνταξιοδοτήσεις) σε Π/θμια, Δ/θμια, αριθμός που προέκυψε μετά τις 13/03 , βάσει του κανόνα 1 προς 1 που ισχύει από τον Γενάρη του 19 στο Δημόσιο.

Τα οργανικά κενά στην εγκύκλιο μετατάξεων, συν τα κενά της ΕΑΕ, που μετά τις συμπληρωματικές μεταθέσεις στην ΕΑΕ που αποφασίστηκαν σήμερα στο ΚΥΣΔΕ και αναμένεται η επικαιροποίησή τους, είναι αυτά που στάλθηκαν και θα σταλούν στο τμήμα διορισμών για την κατανομή και τις λοιπές ενέργειες.”

Αυτά ανέφερε ο Θοδωρής Κατσωνόπουλος για τους επερχόμενους διορισμούς στην εκπαίδευση.

 

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΣΜΕΑΕ – ΚΕΔΑΣΥ – ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΑΕ – ΣΥΝΟΛΟ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ + ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!

Όλο το Χρονοδιάγραμμα Μόνιμων Διορισμών για το 2023!!

Δημοφιλή!!  Η εκπαίδευση αρχίζει από το νηπιαγωγείο: Η αναγκαιότητα άμεσων διορισμών στην προσχολική εκπαίδευση

Σας επισυνάπτουμε και τον πίνακα που μας εστάλη από συναδέλφους και δημιούργησε ο συνάδελφος από τo PDE/forum/TRUST με το Ποσοστό κάλυψης στους διορισμούς

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WX8uJ4fxByf2XIljXu37oLvCUwdgs9lzksBo5_tmCE4/edit#gid=401965848

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πάμε να κάνουμε και εμείς μια πρώτη ανάλυση – εκτίμηση με αυτά που ακούμε ως τώρα..

 

Πιθανό είναι να δουμε μια σύμπτυξη των κενών ανάλογα την ειδικότητα και την βαρύτητα που δίνει η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ σε αυτήν ώστε να “χωρέσουν” η Ειδικη/ΕΕΠ/ΕΒΠ.

 

Παράδειγμα – εκτίμηση στις ειδικότητες με τα περισσότερα κενά!

  • πε70 θα είναι γύρω στο 1000
  • πε60 θα είναι 180 με 190
  • πε02 θα είναι 450 με 470
  • πε03 θα είναι γύρω στο 300

 

Εκκαθαρισμένοι πίνακες e-wall μετά από τους τελευταίους διορισμούς του 2022!!

 

Η εκτίμηση μας είναι ότι θα δουμε έναν αριθμό γύρω στο 1.300 με 1.400 στην πρωτοβάθμια και 1.500 με 1.600 στην δευτεροβάθμια και τα υπόλοιπα θα δοθούν σε ΕΕΠ-ΕΒΠ και Ειδική Αγωγή 800+!

Δημοφιλή!!  Κατανομή, Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ, Προσλήψεις Αναπληρωτών, Άδειες Εγκυμοσύνης κ.α.: Συνάντηση ΣΑΦ με το ΥΠΑΙΘΑ

Ερωτηματικό παραμένει τι κάλυψη θα επιλέξει το ΥΠΑΙΘ να κανει στις οργανικές θέσεις ΕΑΕ & ΕΕΠ/ΕΒΠ.. με νέους οριστικούς πίνακες!!

Εκτίμηση μας είναι οτι θα επιλεγεί μια ισορροπία στα οργανικά κενα – συνταξιοδοτήσεις ολων των κλάδων. 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω